Legea sporului de Valea Jiului, la un pas de votul final în Parlament

Home Politică Legea sporului de Valea Jiului, la un pas de votul final în Parlament
Legea sporului de Valea Jiului, la un pas de votul final în Parlament

Camera Deputaților urmează să ia în dezbatere în ultima săptămână a actualei legislaturi parlamentare inițiativa senatorului Cristian Resmeriță prin care acesta propune modificarea legii salarizării personalului plătit din fonduri publice, în sensul introducerii unui spor salarial de până la 20% pentru angajații din sectorul medical, educațional și al asistenței sociale, care își desfășoară activitatea în localitățile din Valea Jiului.

Proiectul, care a primit deja toate avizele și rapoartele necesare, cele mai multe fiind favorabile, a intrat marți, 15 decembrie 2020 și pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, care este for decizional pe acest tip de lege.

”Faptul că această inițiativă legislativă a mea a ajuns pe Ordinea de Zi a Camerei Deputaților în actuala legislatură parlamentară este o mare victorie a oamenilor din Valea Jiului. Sper ca și colegii deputați din alte partide politice să fire alături de parlamentarii PSD și să dea un VOT FAVORABIL acestui proiect”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.
Ședința în plen a Camerei Deputaților, în care este așteptat și un vot decisiv pentru această lege, va începe la ora 12,00.