Turiștii sunt așteptați pe pârtia din Pasul Vîlcan cu o ofertă de nerefuzat: gratis la teleschi

Home Stiri la zi Turiștii sunt așteptați pe pârtia din Pasul Vîlcan cu o ofertă de nerefuzat: gratis la teleschi
Turiștii sunt așteptați pe pârtia din Pasul Vîlcan cu o ofertă de nerefuzat: gratis la teleschi

A nins abundent în ultimele zile în stațiunile turistice din Valea Jiului, unde se anunță pentru acest final de săptămână o serie de 3 zile de excepție pentru turiștii și, mai ales, pentru iubitorii sporturilor de iarnă, care aleg stațiunile din Valea Jiului ca destinație pentru ultimele zile de vacanță.

Spre exemplu, în stațiunea Pasul Vîlcan din municipiul Vulcan, după cum dă asigurări chiar primarul localității, Cristian Merișanu, infrastructura este pregătită corespunzător pentru a-i primi pe turiști în acest week-end. Astfel, telegondola funcționează de la 9:00 până la 17:00 în fiecare zi, pe toată perioada iernii, iar teleschiul care deservește pârtia de schi de la Pasul Vîlcan, o pârtie excelentă mai ales pentru începători, funcționează zilnic de la 9:00 la 16:30, Mai mult, sâmbătă,  09 ianuarie 2021, programul instalației de schi va fi prelungit până la ora 19:00, deoarece aici funcționează acum și o instalație de nocturnă.

În plus, după cum dă asigurări primarul Cristian Merișanu, în acest week-end, începând de vineri, 8 ianuarie și până duminică, 10 ianuarie, utilizarea teleschiului ce deservește pârtia Pasul Vîlcan este gratuită pentru toți practicanții sporturilor de iarnă.

Stațiunea este pregătită în același timp pentru a-i primi și pe iubitorii drumețiilor prin zăpadă, dar și pe cei care utilizează săniile ca mijloc de distracție. În Pasul Vîlcan funcționează de asemenea un Apres Ski, dar și mai multe centre de închiriere de echipamente sportive, etc.

Totodată, primarul Cristian Merișanu le transmite tuturor turiștilor care vin la Pasul Vîlcan în aceste zile să respecte regulile de protecție sanitară, pentru a preveni riscul de îmbolnăvire cu Covid-19.