Restricții de trafic la Petrila, în perioada 8-11 septembrie

Home Anunțuri Restricții de trafic la Petrila, în perioada 8-11 septembrie
Restricții de trafic la Petrila, în perioada 8-11 septembrie

În vederea execuţiei lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apă care fac parte din proiectul ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” pentru  contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”, Apa Serv Valea Jiului informează că, în perioada 08.09.2021-11.09.2021, în intervalul orar 7.30 – 18.00, se va închide circulația pe strada Parângului (de la intrarea din str. Republicii), între bl. 101 și 102, deoarece pe acest tronson se vor executa lucrări pe acest tronson din cadrul proiectului.

Semnalizarea rutieră va fi făcută în conformitate cu normativele în vigoare și cu managementul  de trafic aprobat pentru acest proiect, circulația urmând a se desfășura pe rutele ocolitoare existente în zonă. Biroul de presă al companiei de apă din Valea Jiului menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor.