Shopping City Deva lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial

Home Economie Shopping City Deva lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial
Shopping City Deva lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial

Începând cu 7 octombrie, pasionații de shopping au ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Deva. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Cum se pot înrola clienții în programul de loialitate My Spot?

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale.

Clienții Shopping City Deva se pot bucura de un program complex de beneficii ce poate fi accesat în momentul în care se înrolează în aplicația mobilă SPOT:

BENEFICII „SELECT SPOT” 100 PUNCTE

  • Reduceri la magazinele favorite – până la 5% : Kenvelo, Lee Cooper & Timeout, Salamander, Marionnaud, Benvenuti, Beauty Shop, Nala, Optiblu, Mobiup.
  • Noutăți despre evenimente și vânzări exclusive.

BENEFICII „PREMIUM SPOT” – 5000 PUNCTE

  • Reduceri la magazinele favorite: între 5% – 15% : Kenvelo, Lee Cooper & Timeout, Salamander, Marionnaud, Benvenuti, Beauty Shop, Nala, Optiblu, Mobiup.
  • Evenimente organizate special pentru membri.

BENEFICII „ELITE SPOT” – 5000 PUNCTE

  • Reduceri la magazinele favorite – Până la 20% : Kenvelo, Lee Cooper & Timeout, Salamander, Marionnaud, Benvenuti, Beauty Shop, Nala, Optiblu, Mobiup.
  • Evenimente organizate special pentru membri.

SPOT, o singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Aplicația SPOT este disponibilă în 15 centre comerciale din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care face parte și Shopping City Deva. Așadar, clienții centrului comercial din Deva se pot bucura de beneficii și oferte locale diferite și în celelalte centre comerciale din țară care fac parte din aplicație.

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației, aici: www.shoppingcitydeva.ro