Târg de Crăciun la Petroșani între 11-30 decembrie

Home Stiri la zi Târg de Crăciun la Petroșani între 11-30 decembrie
Târg de Crăciun la Petroșani între 11-30 decembrie

Începând cu data de 11 decembrie 2021, la Petroșani se deschide un Târg de Crăciun. Acesta este organizat de către compania Media Press Event SRL a cunoscutului om de televiziune și organizator de evenimente Ionuț Drăgotesc, în colaborare cu primăria municipiului Petroșani.

Târgul de Crăciun va funcționa în Centrul Civic, în zona Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, în perioada 11-30 decembrie 2021, cu respectarea legislației în vigoare privind pandemia de COVID – 19.

În cadrul acestui eveniment vor avea loc spectacole, scenete și alte momente artistice specifice perioadei Sărbătorilor de Iarnă, cum ar fi Craii din Valea Jiului ori Pițărăii Petroșaniului, grupuri de colindători care duc mai departe tradiția strămoșească de pe aceste meleaguri.

Media Press Event va suporta integral costurile legate de organizarea acestor spectacole, în timp ce administrația publică locală va pune la dispoziție spațiul public pentru desfășurarea acestui eveniment.

În avanpremiera deschiderii Târgului de Crăciun, autoritățile locale de la Petroșani organizează și un concert de colinde, susținut de îndrăgitul artist Paul Surugiu – Fuego. Evenimentul va avea loc vineri, 10 decembrie 2021, începând cu ora 18.30, în zona Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani.