Petroșeneanul Ionuț Lascău a fost ales în conducerea Federației Române de Taekwon-do ITF

Home Stiri la zi Petroșeneanul Ionuț Lascău a fost ales în conducerea Federației Române de Taekwon-do ITF
Petroșeneanul Ionuț Lascău a fost ales în conducerea Federației Române de Taekwon-do ITF

Federația Română de Taekwon-do ITF și-a ales, în aceste zile, în cadrul Adunării Generale care a avut loc în județul Hunedoara, la Hațeg, o nouă structură de conducere, pentru mandatul 2022-2026.

Din Biroul Executiv nou ales va face parte și apreciatul antrenor sportiv Ionuț Lascău, președintele Asociației Sportive ”Panterele Negre” din municipiul Petroșani. Acesta a fost ales, în urma votului reprezentanților cluburilor de Taekwon-do ITF din țara noastră, în calitate de membru al Biroului Executiv al Federației Română de Taekwon-do ITF.

”În urmă cu câteva luni mi-am propus să fac o schimbare în viața mea profesională și să fac un pas important în cariera mea ce ține de activitatea de Taekwon-do ITF din România. Mi-am depus, în acest scop, candidatura pentru unul din locurile de membru al Biroului Federal și am avut bucuria ca, la recent încheiatele alegeri din cadrul Federației Române de Taekwon-do ITF să fiu votat de către președinții de cluburi pentru această calitate oficială. Mulțumesc tuturor președinților de cluburi care au avut încredere în mine și m-au votat pentru ai reprezenta la acest nivel. De asemenea, mulțumesc echipei mele din județul Hunedoara cât și familiei mele care m-au susținut și mă susțin în toate proiectele mele necondiționat”, a declarat Ionuț Lascău.

Acesta deține, de altfel, de ceva vreme, și calitatea de președinte al Asociatiei Judetene de Taekwon-do ITF Hunedoara, pe lângă cea de Președinte al C.S ”Pantera Neagră” Petroșani.

În urma alegerilor care au avut loc la Federația Română de Taekwon-do ITF în cursul acestei luni, structura de conducere a acesteia va fi alcătuită, în noul mandat de 4 ani, din următorii:

  • Cosmin Oprescu – Președinte;
  • Dan Goron – Secretar general;
  • Alexandru Master Mureșan – Director tehnic;
  • Ciprian Banea și Marius Ionicescu – Vicepreședinți;
  • Cristian Popa – Secretar federal;
  • Alin Lazurca, Romeo Petre, Mihai Hondru, Alecsandra Matei, Ionuț Lascău – membrii.