Restricții de circulație pe două străzi din Petrila, la începutul lunii februarie

Home Stiri la zi Restricții de circulație pe două străzi din Petrila, la începutul lunii februarie
Restricții de circulație pe două străzi din Petrila, la începutul lunii februarie

Apa Serv Valea Jiului informează că în perioada 01.02.2022 – 02.02.2022, se va închide circulația în intersecția dintre strada Minei și strada Al Sahia, din orașul Petrila, deoarece aici se vor executa lucrări cuprinse în proiectul privind ”Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara (Valea Jiului) – 2014-2020” – pentru contractul de lucrări ” VJ-CL-04 Reabilitarea rețelelor de apă și canalizare Petrila ”.

Semnalizarea rutieră va fi făcută în conformitate cu normativele în vigoare și cu managementul  de trafic aprobat pentru acest proiect, circulația urmând a se desfășura pe rutele ocolitoare existente în zonă.

Reprezentanții companiei menționează că pentru lucrările din cadrul proiectului există, avize, aprobări necesare execuției, inclusiv Management de trafic aprobat de Poliția Petrila.

Apa Serv Valea Jiului își cere scuze abonaților din zonele afectate de aceste lucrări, pentru disconfortul cauzat și vă informează că aceste investiții vor avea drept rezultat îmbunătățirea calității serviciilor oferite beneficiarilor.