O nouă premieră artistică pe scena teatrului din Petroșani: ”Fantasticul Domn Vulpe”

Home Cultură O nouă premieră artistică pe scena teatrului din Petroșani: ”Fantasticul Domn Vulpe”
O nouă premieră artistică pe scena teatrului din Petroșani: ”Fantasticul Domn Vulpe”

Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani completează seria spectacolelor destinate celor mici cu o nouă producție artistică. Spectacolul intitulat ”Fantasticul Domn Vulpe”, după Roald Dahl, în regia și scenografia lui Marius Costache urmează să fie prezentat în premieră duminică, 13 Februarie 2022, de la ora 12.00.

Distribuția acestui spectacol pentru copii este asigurată de actorii: Daniel Cergă, Simona Codreanu, Mihai Sima, Oana Liciu-Gogu, Izabela Badovics, Oana Crișan, Cliuța Șușu.

Potrivit informațiilor din sinopsisul piesei, Domnul Vulpe iese în fiecare noapte și fură câte ceva de-ale gurii de la trei fermieri tare nesuferiți. De la Boggis fură găini, de la Bunce, rațe și gâște, iar de la Bean, curcani. Asta până când, exasperați, aceștia pun la cale un plan ca să-l scoată pe vulpoi din vizuină. Fermierii nu știu însă cât de fantastic este domnul Fox și de câte este în stare să își apere familia. Fantasticul vulpoi Domnul Fox, reușește să scape, împreună cu familia sa. Pentru a vedea întreaga aventură a fantasticului Domn Vulpe dar și a celorlalte personaje, sunteți așteptați în sala de spectacol a teatrului din Petroșani.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori.

Atenție! Având în vedere noile măsuri anti-COVID, accesul în sala de spectacole este permis la 30% din capacitatea sălii și doar celor care dețin: certificat verde, rezultat negativ al unui test antigen rapid sau PCR. Sunt exceptați de la această obligație copii sub 12 ani. Masca la interior este obligatorie!