Uricani CityApp – aplicație de promovare a stațiunii turistice Uricani

Home Reportaj Uricani CityApp – aplicație de promovare a stațiunii turistice Uricani
Uricani CityApp – aplicație de promovare a stațiunii turistice Uricani

În seria de activități destinate promovării noii stațiuni turistice Uricani, din Valea Jiului, Primăria din localitate a dezvoltat, cu ajutorul unor parteneri specializați în industria IT, o aplicație menită să promoveze arealul turistic al stațiunii și orașul Uricani, în ansamblu.

Aplicația, intitulată ”Uricani CittyApp” poate fi descărcată pe computer, laptop, tabletă sau smartphone, gratuit, din ApStore sau urmând linkul: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.schubertundfranzke.cityapp.uricanicity&hl=ro&gl=US&fbclid=IwAR2YwLWob-E0HZ0vhCKqUUYpXxHJBKQArtkOfkAR3Oy0whQshbm8iVQOOc8

Aplicația este disponibilă în 3 limbi (Româna, Engleză și Germană), acestea putând fi schimbate din meniul principal. ”Uricani CittyApp” este o aplicație destinată atât turiștilor, cât și localnicilor cărora le sunt oferite informații referitoare la cele mai atractive puncte de interes si evenimente din zonă, dar și informații privind oferta de servicii specifice (cazare, restaurante, baruri, puncte și birouri de informații turistice) precum și o serie de știri locale (comunicate de presă ale primăriei).

Toate punctele de interes conțin detalii precum: imagini, text, adresă, telefon/telefon mobil cu posibilitatea de apelare directă, adresă de email cu posibilitatea de a trimite mesaj folosind funcția email a telefonului, website, orar, locație pe Google maps și opțiuni de navigație.

Autoritățile locale din orașul Uricani consideră că aplicația ”Uricani CittyApp” este un instrument modern, deosebit de util atât pentru turiștii care vizitează cea mai nouă stațiune turistică de interes local din Valea Jiului, dar și pentru locuitorii din oraș și din Valea Jiului.

Informații complete despre oferta turistică a stațiunii Uricani pot fi obținute, de asemenea, de la punctul de informare (Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al orașului Uricani), situat chiar la intrarea în oraș dinspre Lupeni.