De Dragobete, INFOPET iubește românește !

Home Educație De Dragobete, INFOPET iubește românește !
De Dragobete, INFOPET iubește românește !

Între numeroasele activități care au avut loc în Valea Jiului pentru a marca Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, se înscriu și cele derulate de elevii Colegiului Național de Informatică ”Carmen Sylva” din Petroșani.

La INFOPET, ziua iubirii la români a fost sărbătorită cu baloane roșii cu care au fost împodobite diverse zone din școală și din curtea școlii, dar și prin realizarea unui panou al declarațiilor de dragoste, unde elevii claselor de gimnaziu au avut ocazia să amplaseze o inimioară confecționată de ei înșiși, cuprinzând propria lor declarație de dragoste.

Profesorul Anca Elena Cordea, consilier educativ al acestei școli, cea care a avut inițiativa acestui proiect extracurricular, spune că elevii de la INFOPET au transmis, în acest fel, mesaje din inimă scrise pe o inimioară roșie, pe care au lipit-o pe panoul de la intrarea în școală, părinților, cadrelor didactice, colegilor, tuturor celor care au un loc special în inima lor. ”Au fost mesaje de mulțumire, de încurajare, de drag, de admirație, de apreciere, mesaje de bine, care le-au adus tuturor emoții, zâmbete și chiar lacrimi de fericire. Similar, pentru ca în luna iubirii se poartă, desigur, roșul, elevii au legat de gardul școlii baloane roșii în formă de inimioară, dorind ca să împărtășească astfel bucuria evenimentului cu toți cei care trec pe lângă școala noastră!”, a declarat prof. Anca Elena Cordea.

Aceasta a precizat totodată că pentru reușita acestui frumos eveniment, alături de elevii școlii și-au dat concursul și colectivul de cadre didactice dar și conducerea unității de învățământ. ”Le mulțumesc pentru deschidere, pentru implicare, pentru colaborarea la reușita evenimentului tuturor elevilor mei, colegilor cadre didactice care au susținut demersul nostru, conducerii unității, respectiv doamnei director prof dr. Ramona Stănescu și domnișoarei director adjunct Alina Hiciu și, la rândul meu, de ziua iubirii la români, le ofer o inima mare tuturor celor care iubesc INFOPET!”, a mai spus consilierul educativ al Colegiului Național de Informatică ”Carmen Sylva” din Petroșani, prof. Anca Elena Cordea.