Fermierii hunedoreni sunt invitați la o discuție cu ministrul Agriculturii

Home Economie Fermierii hunedoreni sunt invitați la o discuție cu ministrul Agriculturii
Fermierii hunedoreni sunt invitați la o discuție cu ministrul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Adrian Ionuț Chesnoiu va fi prezent în județul Hunedoara vineri, 11 martie 2022 la invitația președintelui CJH, Laurențiu Nistor.

”Având în vedere interesul ridicat pentru dezvoltarea zonele rurale și a producției agricole, precum și din dorința de a înlesni dialogul și schimbul de opinii între producătorii locali și reprezentanții Guvernului României, i-am adresat domnului Adrian Ionuț CHESNOIU, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale invitația de a efectua o vizită în județul nostru, pentru a avea un dialog direct, deschis, cu producătorii și fermierii din județul Hunedoara”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele CJH.

În acest context, producătorii locali și fermierii din județ, precum și alte persoane direct implicate în activitățile ce privesc dezvoltarea rurală, sunt invitați să participe la întâlnirea care va avea loc vineri, la Deva, începând cu ora 09:30, în sala mare a Teatrului de Artă.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare, cei interesați pot suna la următoarele numere de telefon: 0728525504 și 0740209519.