Învățământul tehnic superior, în atenția CJH care-l consideră drept un domeniu de interes pentru viitor

Home Administrație Învățământul tehnic superior, în atenția CJH care-l consideră drept un domeniu de interes pentru viitor
Învățământul tehnic superior, în atenția CJH care-l consideră drept un domeniu de interes pentru viitor

Consolidarea și dezvoltarea învățământului tehnic universitar și preuniversitar din județul Hunedoara se bucură de atenție și sprijin din partea Consiliului județean Hunedoara. În acest context, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, s-a întâlnit, miercuri, 16 martie 2022, cu conducerea Universității Politehnica Timișoara și a Facultății de Inginerie din Hunedoara.

La discuțiile cu liderul administrației județene au luat parte conf. univ. dr. ing. Florin DRĂGAN, Rectorul Universităţii Politehnica Timişoara, și conf. dr. ing. ec. Gelu Ovidiu TIRIAN, decanul Facultății de Inginerie din Hunedoara.

„Ne preocupă în mod deosebit învățământul superior tehnic pe care-l consider drept unul de interes major pentru viitorul imediat, atât în domeniul educațional, cât și economic, pentru județul Hunedoara. De aceea, am discutat astăzi împreună cu distinșii mei oaspeți, reprezentanți ai mediului academic, despre viitorul acestui domeniu. Apreciez în mod deosebit deschiderea către județul Hunedoara și interesul manifestat de conducerea Universităţii Politehnica Timişoara de a dezvolta continuu procesul de învăţământ şi de cercetare ştiinţifică de la Hunedoara pentru formarea noilor generaţii de cadre tehnice, specialişti cu pregătire superioară”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele CJH.

Acesta a dat asigurări, totodată că, în ceea ce privește Consiliul Județean Hunedoara, această instituție publică va sprijini învățământul tehnic universitar de la Hunedoara și va colabora cu mediul academic în vederea asigurării celor mai bune condiții de desfășurare a activității didactice în județul nostru.