Află după ce criterii trebuie să-ți alegi blugii. Sfaturi pe care toți bărbații ar trebui să știe

Home Economie Află după ce criterii trebuie să-ți alegi blugii. Sfaturi pe care toți bărbații ar trebui să știe
Află după ce criterii trebuie să-ți alegi blugii. Sfaturi pe care toți bărbații ar trebui să știe

Blugii sunt un must have în garderoba oricui, fie că vorbim despre femei sau despre bărbați. Aceștia reprezintă piesa vestimentară pe care o putem integra, fără discuții, în aproape orice ținută. Alt avantaj al blugilor, pe lângă faptul că pot fi asortați ușor, este acela că sunt confortabili, mai ales dacă știi să îi alegi pe cei potriviți. Și dacă femeile sunt întotdeauna mai atente la detalii, când vine vorba despre haine, bărbații tind să nu acorde la fel de multă atenție. Este important, totuși, ca toți domnii să aibă în vedere câteva caracteristici clare, după care trebuie să se ghideze, când merge la cumpărături.

Iată câteva caracteristici de care trebuie să ții cont

  • Țesătura și finisaj

Dacă vrei o pereche de blugi calitativă, trebuie neapărat să fii atent la țesătura lor. Doar nu vrei să se destrame, după câteva purtări, nu? Mai mult de-atât, uită-te foarte bine la detalii: buzunare, fermoar și alte lucruri de genul acesta. Este foarte important ca ele să fie foarte bine definite, croite perfect, astfel încât să nu se destrame.

  • Culoare

Când îți cumperi o pereche de blugi, culoarea este una dintre caracteristicile după care trebuie să te ghidezi, în primul rând. Optează pentru o culoare deschisă, doar dacă este cald afară, adică pentru sezonul primăvară-vară. Și totuși, o culoare deschisă de jeansi nu va veni bine, pe orice tip de siluetă și, mai mult, se vor murdări foarte repede. Blugii negri pentru bărbați sunt întotdeauna cea mai bună opțiune, pentru că este o culoare neutră, care se va potrivi atât la un tricou alb sau colorat, cât și la orice tip de cămașă. Cei de la Bigotti.ro au o gamă largă de blugi negri, pe gusturile oricărui bărbat.

  • Model

Blugi skinny, super skinny, slim sau drepți.. acestea sunt doar câteva dintre modelele de blugi pentru bărbați, din care poți alege. Este important să nu te iei după modă, atunci când faci această alegere, ci să te ghidezi după silueta ta. Pe lângă aceste aspecte, poți alege între blugii rupți și cei normali. Este bine ca de zi cu zi, să optezi pentru o pereche de blugi simpli, fără tăieturi, iar adică ești adeptul celor rupți, alege-i vara.

  • Material

Materialul blugului este important, pentru că, prin intermediul lui, te vei simți sau nu confortabil, în acest obiect vestimentar. Cel mai recomandat material, pe care ar trebui și tu să-l alegi, este bumbacul. Acesta va cădea perfect pe corp și nu te va incomoda nici o clipă. Mai mult, bumbacul va reacționa foarte bine și atunci când îl bagi în mașina de spălat și nu te vei trezi cu surprize.

Acestea sunt câteva dintre aspectele de care ar trebui să ții cont, atunci când îți cumperi blugi. Orice bărbat trebuie să aibă câteva perechi de jeansi în garderobă așa că, dacă nu te-ai decis pe un singur model sau culoare, poți opta pentru câte una diferită.

Sursă foto: pexels.com