Porți deschise la Consiliul județean Hunedoara, de Ziua Tineretului

Home Administrație Porți deschise la Consiliul județean Hunedoara, de Ziua Tineretului
Porți deschise la Consiliul județean Hunedoara, de Ziua Tineretului

Cu prilejul Zilei Tineretului, marcată în România la data de 2 Mai, Consiliul județean Hunedoara își deschide porțile pentru tinerii care doresc să cunoască ”pe viu” activitățile celei mai importante instituții administrative din județ.

Potrivit unui comunicat al instituției, pe 2 Mai, doritorii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani pot petrece câteva ore inclusiv în compania președintelui Consiliului Județean Hunedoara, pentru a vedea cum se desfășoară o zi de muncă în instituție. Tinerii vor afla de la președintele Laurențiu Nistor care sunt procedurile unei zile obișnuite și ce presupune lucrul în administrația publică.

Inițiativa aparține Fundației Județene a Tineretului Hunedoara, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Consiliul Județean al Elevilor Hunedoara.

Fundația a demarat deja înscrierile pentru participarea la acest eveniment dedicat Zilei Tineretului. Cei care vor să afle mai multe despre administrația publică pot trimite o solicitare la adresa de email hunedoara@rotineret.ro, până în data de 30 aprilie. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0799.933.399.