Sportivi ai CS ”Pantera neagră” din Petroșani, campioni europeni la Taekwon-do ITF

Home Stiri la zi Sportivi ai CS ”Pantera neagră” din Petroșani, campioni europeni la Taekwon-do ITF
Sportivi ai CS ”Pantera neagră” din Petroșani, campioni europeni la Taekwon-do ITF

Cei 4 sportivi din cadrul C. S. ”Pantera neagră” Petroșani, care au făcut parte din lotul național al României participant la ediția din acest an a Campionatului European de Taekwon-do ITF din Croația, eveniment sportiv care a avut loc la Porec, la finalul săptămânii trecute, au revenit acasă cu tolba plină de medalii.

Astfel, în urma acestei competiții Alexandru Molnar a devenit dublu campion european, la proba ”Spargeri forță – echipe”, respectiv ”tehnici speciale – echipe”, adăugându-și în palmares și alte două medalii de argint la probele ”Luptă individual” și ”Tull echipe”, precum și un loc 5 la proba ”Luptă echipe”. Și Elena Șamotă a cucerit două titluri europene, la probele de ”Luptă echipe” și ”Tull echipe” la care a adăugat și un loc secund la ”Tehnici speciale echipe”. Similar, Anemona Nagy a cucerit titlul european la proba ”Spargeri forță echipe” și un loc 3 la proba ”Spargeri forță individual”. Tabloul campionilor europeni din Petroșani la Taekwon-do ITF este completat de Crina Buburuz, care s-a clasat pe primul loc la proba de ”Spargeri forță echipe”.

De altfel, trebuie remarcat faptul că evoluția tuturor sportivilor români care au participat la Campionatul European de Taekwon-do ITF din Croația a fost una sub semnul excelenței, fapt confirmat de câștigarea de către România a titlului de campioană europeană, la general după succesul repurtat la multe categorii de concurs.

Felicitări, tuturor !