Primarii din AMR iau lecții privind îmbunătățirea accesului și a calității serviciilor pentru cetățeni din Norvegia

Home Administrație Primarii din AMR iau lecții privind îmbunătățirea accesului și a calității serviciilor pentru cetățeni din Norvegia
Primarii din AMR iau lecții privind îmbunătățirea accesului și a calității serviciilor pentru cetățeni din Norvegia

O delegație a mai multor primari din România, care fac parte din conducerea Asociației Municipiilor din România și ai Asociației Comunelor din România ACoR, participă la o sesiune de documentare, alături de reprezentanți ai Asociației Autorităților Locale și Regionale din Norvegia, care se desfășoară timp de 5 zile la Oslo (în Norvegia).

Între participanți se numără și primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, în calitatea sa de membru al Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România. Alături de acesta, sunt prezenți la acest schimb de experiență Constantin Toma – Președinte executiv AMR, Primarul Municipiului Buzău, Lia Olguța Vasilescu – Vicepreședinte AMR, Primarul Municipiului Craiova, Ionel Ciunt – Vicepreședinte AMR, Primarul Municipiului Zalău, Ciprian Ciucu – Primarul Sectorului 6 al Municipiului București, Leonard Achiriloaiei – Membru Supleant AMR, Primarul Municipiului Roman și Andrei Florin Gheorghiu – Viceprimarul Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Pe parcursul celor 5 zile (6-10 iunie), vor avea loc intâlniri cu conducerea și reprezentanții Asociației Autorităților Locale și Regionale din Norvegia ( KS ), la sediul KS din Oslo și vizite la primăria municipiului Asker.

Acest schimb de experiență are loc în contexul implementării proiectului intitulat „Îmbunătățirea accesului și a calității serviciilor pentru cetățeni – o administrație publică transparentă și responsabilă”.