Au început lucrările la modernizarea terenului de tenis de pe str. I.L. Caragiale din Lupeni

Home Administrație Au început lucrările la modernizarea terenului de tenis de pe str. I.L. Caragiale din Lupeni
Au început lucrările la modernizarea terenului de tenis de pe str. I.L. Caragiale din Lupeni

Fosta bază sportivă din Lupeni situată pe strada I.L. Caragiale, în apropiere de Mină, în care funcționau odinioară trei terenuri pentru practicarea tenisului de câmp și o clădire anexă, s-a degradat vizibil în ultimii ani, în ciuda faptului că municipalitatea a concesionat-o unui investitor privat. Acesta nu s-a achitat însă de obligațiile asumate, astfel încât Primăria municipiului Lupeni a decis, anul trecut, să rezilieze contractul de concesiune și să-și asume repunerea în valoare a acestui complex sportiv, prin modernizarea bazei, refacerea terenurilor de tenis și amenajarea, pentru perioada de iarnă, a unui patinoar natural.

”Încurajarea sportului, mai ales în rândul tinerilor din municipiul Lupeni, este un deziderat importat pentru mine, ca primar al acestei localități. În acest scop avem în derulare deja mai multe proiecte prin care ne propunem să revitalizăm mișcarea sportivă și să refacem bazele și terenurile de sport din oraș. În multe locuri deja am reușit să facem acest lucru, pentru altele există proiecte în derulare. Un astfel de obiectiv este și baza sportivă de pe strada Minei, unde în copilărie veneam și eu să joc tenis de câmp. Am preluat din nou în administrare anul trecut această bază sportivă  și am găsit soluții pentru a investi în repunerea ei în folosul comunității. În aceste zile au demarat și lucrările, astfel încât, în cel mai scurt timp posibil, vom putea reda acest complex sportiv iubitorilor de tenis de câmp din municipiul Lupeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Investițiile vizează, potrivit primarului municipiului Lupeni, refacerea celor trei terenuri de zgură pentru tenis de câmp, reabilitarea clădirii anexă a complexului sportiv și, mai mult, amenajarea unui patinoar natural, astfel încât această bază sportivă să poată fi utilizată și pe timp de iarnă. Primarul Lucian Resmeriță este convins că toate aceste investiții vor readuce oamenii, în special copiii și tinerii, pe terenul de sport și, de ce nu, vor putea constitui locul primului pas spre performanță pentru viitorii campioni la această frumoasă și elegantă disciplină sportivă care este tenisul de câmp.