Cursuri de șah pentru copii și nu numai, la Petrila

Home Educație Cursuri de șah pentru copii și nu numai, la Petrila
Cursuri de șah pentru copii și nu numai, la Petrila

Șahul redevine un sport atractiv în regiunea Văii Jiului, îndeosebi în rândul copiilor, iar rezultatele remarcabile obținute de tinerii șahiști din Valea Jiului la diverse competiții naționale și internaționale încurajează tot mai mulți copii și tineri să-și îndrepte atenția către această ramură sportivă.

Pe acest fond, deschiderea unui nou centru șahistic în Valea Jiului nu poate fi decât una de bun augur. Un nou punct de reper pe harta sportului minții se deschide la Petrila, acolo unde la inițiativa și sub îndrumarea pasionatului antrenor de șah Elvis-Alin Apostu, s-a deschis un nou centru de inițiere și pregătire a pasionaților de șah. Acesta va funcționa în cadrul Casei de Cultură ”Ladislau Schmidt” unde se vor desfășura cursuri de șah pentru toate vârstele și pe toată durata vacanței de vară.

Mai multe informații puteți afla direct de la antrenorul Elvis-Alin Apostu, care poate fi contactat pe paginile de socializare de pe rețeaua Facebook sau direct, la numărul de telefon:  0749 046 680.