Cetățenii Lupeniului, partenerii administrației locale pentru un oraș frumos

Home Administrație Cetățenii Lupeniului, partenerii administrației locale pentru un oraș frumos
Cetățenii Lupeniului, partenerii administrației locale pentru un oraș frumos

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, a postat pe pagina sa de socializare, câteva sute de fotografii din diverse locuri ale localității, în dorința de a aduce în atenția întregii comunități eforturile făcute de locatari ai blocurilor de locuințe din diverse cartiere ale Lupeniului care, prin eforturi proprii, au reușit să transforme spațiile din fața și din jurul blocurilor în adevărate grădini de flori și verdeață.

”Așa DA! Transmit felicitări tuturor celor care s-au dovedit a fi implicați în amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor de locuințe! Împreună putem face municipiul Lupeni mai frumos, zi de zi și mă bucur că atât de mulți cetățeni au înțeles acest lucru și s-au alăturat eforturilor depuse de angajații Primăriei pentru înfrumusețarea domeniului public”, apreciază primarul Lucian Resmeriță.

Acesta este de părere că poate și acțiunile intense și permanente derulate de autoritățile publice locale în ceea ce privește amenajarea peisagistică a domeniului public a constituit un exemplu și un imbold pentru cetățeni, care-și doresc ca orașul în care locuiesc să fie unul curat, frumos, adecvat statutului de zonă urbană și de oraș stațiune turistică. Astfel, prin acțiuni de voluntariat, sute de cetățeni ai municipiului Lupeni s-au angajat în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi aferente blocurilor în care locuiesc, aducând astfel un plus de culoare și de curățenie, schimbând practic, loc cu loc, imaginea din toate cartierele de locuințe.

”Îi încurajez pe cetățenii municipiului Lupeni să continue acest mod de acțiune și de atitudine, așa cum îi rog pe toți cetățenii municipiului Lupeni să păstreze curățenie, să aibă grijă de grădinile publice și de cele din jurul blocurilor, să nu distrugă și să nu rupă flori, arbuști, pomi sau piese de mobilier ori elemente ornamentale, astfel încât să ne putem bucura, cu toții, zi de zi, de rodul muncii noastre și de un oraș curat și frumos, așa cum a devenit, grație parteneriatului dintre administrație și cetățeni, municipiul Lupeni”, a mai spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.