Supercom colectează sîmbătă, 27 august, deșeurile voluminoase din Lupeni și Uricani

Home Anunțuri Supercom colectează sîmbătă, 27 august, deșeurile voluminoase din Lupeni și Uricani
Supercom colectează sîmbătă, 27 august, deșeurile voluminoase din Lupeni și Uricani

O nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase urmează să fie derulată de operatorul serviciilor de salubritate din Zona IV Valea Jiului a SMID Hunedoara, Supercom SA București, acerasta vizând de data aceasta localitățile din zona de vest a Văii Jiului, respectiv municipiul Lupeni și orașul Uricani.

Campania se va desfășura sâmbătă, 27 august 2022, între orele 10,00 și 14,00 perioadă în care locuitorii din cele două localități pot aduce la punctele gospodărești amenajate pe domeniul public deșeurile din categoria celor considerate voluminoase, acestea urmând a fi colectate gratuit de angajații companiei de salubritate în aceeași zi.

În categoria deșeurilor voluminoase intră: obiectele de mobilier, de uz casnic, obiecte sanitare, saltele, etc. Aceste deșeuri sunt colectate gratuit de către operatorul autorizat doar în zilele în care se desfășoară astfel de campanii speciale de colectare și nu pot fi depuse în celelalte zile la punctele gospodărești. De asemenea, reprezentații firmei de salubritate precizează că deșeurile voluminoase vor fi ridicate sâmbătă doar de la punctele gospodărești din Lupeni și Uricani, nu și de la scara blocului sau din alte localități.