Concert gratuit la Palat, cu Talisman și Color Grup, pentru seniorii din Lupeni

Home Cultură Concert gratuit la Palat, cu Talisman și Color Grup, pentru seniorii din Lupeni
Concert gratuit la Palat, cu Talisman și Color Grup, pentru seniorii din Lupeni

Sărbătoarea internațională a persoanelor vârstnice, marcată la nivel mondial pe data de 1 octombrie, va și anul acesta marcată corespunzător în comunitatea locală din municipiul Lupeni. Pentru că aici, după cum recunoaște chiar primarul Lucian Resmeriță, seniorii localității se bucură de atenția cuvenită din partea autorităților locale, Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Lupeni  va organiza pentru aceștia o seară specială, în atmosfera elegantului Palat Cultural ”Minerul”.

Evenimentul va fi marcat anul acesta, la Lupeni, marți, 4 octombrie, când persoanele vârstnice domiciliate în municipiul Lupeni sunt invitate la concertul prilejuit de sărbătoarea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Pe scena Palatului Cultural ”Minerul” vor urca, în acest spectacol extraordinar, renumita formație ”Color Grup” din Valea Jiului (care aniversează, la rândul ei, în acest an, 45 de ani de existență), împreună cu ”aripa tânără” a grupului artistic condus de Fane Abrădoai – Formația ”Freeland”, dar și apreciatul artist Alin Oprea alias ”Talisman”. Programul artistic va începe de la ora 16,00 și va fi precedat de o scurtă ceremonie de premiere a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

”Este un concert artistic pe care-l oferim cu drag seniorilor din comunitatea Lupeniului, pe care-i invităm să vină alături de noi, oferindu-ne astfel onoarea de a-i felicita într-un cadru festiv, așa cum merită cu prisosință. Atmosfera de sărbătoare va fi completată cu numeroase surprize, prin care dorim să ne arătăm respectul şi consideraţia faţă de părinţii, bunicii şi persoanele dragi nouă, ajunse la vârsta senectuţii și, astfel, să le mulțumim pentru întreaga lor contribuție la dezvoltarea municipiului Lupeni și a comunității noastre dar și pentru rolul lor esențial în viața fiecăruia dintre noi”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Evenimentul este gratuit pentru toți seniorii Lupeniului, dar pentru o bună organizare accesul în sală se va face pe baza invitațiilor care pot fi procurate, pe baza cărții de identitate, de toți cei interesați, de la Palatul Cultural Lupeni, începând cu data de 22 septembrie 2022, în intervalul orar 10,00-13,00.