Primăria și Consiliul local Lupeni dă onor dascălilor, de ziua lor, la Palatul Cultural

Home Cultură Primăria și Consiliul local Lupeni dă onor dascălilor, de ziua lor, la Palatul Cultural
Primăria și Consiliul local Lupeni dă onor dascălilor, de ziua lor, la Palatul Cultural

Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni vor sărbători și anul acesta dascălii de la unitățile locale de învățământ, în cadrul unui eveniment public care va avea loc la Palatul Cultural ”Minerul” în data de 4 octombrie 2022, de la ora 19,00.

Organizat cu prilejul ”Zilei Educatorului” evenimentul își propune să-i recompenseze în primul rând pe acei oameni dedicați nobilei profesii de dascăl care, în cursul acestui an, după 4 decenii de carieră la catedră, au ieșit la pensie. În egală măsură, primarul municipiului Lupeni își dorește să marcheze această zi dedicată educatorilor, oferindu-le tuturor celor care lucrează în sectorul educației și care vor fi prezenți la evenimentul public ce le este dedicat, binemeritate flori și calde îmbrățișări colegiale.

“Pentru administrația locală de la Lupeni, dar și pentru comunitatea noastră, este o zi foarte importanță. Este o zi în care și noi îi putem răsplăti pe cei care și-au dedicat viața pentru ca noi toți să avem parte de o bună educație. Este o bucurie cu atât mai mare pentru mine să putem organiza acest eveniment întotdeauna plin de emoție pentru că și eu, la rândul meu, sunt profesor, iar din postura de primar sprijin cât pot de mult educația în municipiul nostru”, a declarat Lucian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

Pentru cadrele didactice din Lupeni, municipalitatea a pregătit un spectacol artistic de calitate, în cadrul căruia pe scena Palatului Cultural vor urca Alin Oprea – Talisman, Grupul Color și Grupul ”Freeland”.

Spectacolul este oferit gratuit cadrelor didactice din municipiul Lupeni, iar accesul în sala de spectacol se va face în baza invitațiilor distribuite prin intermediul tuturor unităților de învățământ din municipiul Lupeni.