Centenar aniversar la Petroșani

Home Stiri la zi Centenar aniversar la Petroșani
Centenar aniversar la Petroșani

Doamna Terezia Barna din Petroșani a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani.

La sărbătoarea Centenarului aceasta a avut oaspeți de seamă, pentru că o delegație a Primăriei municipiului Petroșani, condusă chiar de către primarul Tiberiu Iacob Ridzi, au ținut să o felicite, alături de familie, pentru această frumoasă aniversare.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi i-a oferit distinsei doamne Terezia Barna și o distincție aniversară, un buchet de flori și un premiu de 1500 de lei, acordat în baza unei decizii adoptate în acest scop de Consiliul local al municipiului Petroșani.

”Cu multă emoție am premiat-o pe doamna Terezia Barna, în semn de respect și recunoștință pentru tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani. M-am bucurat să o găsesc zâmbitoare, cu un tonus bun, înconjurată de cei dragi. Mă onorează întâlnirea cu astfel de oameni, care reprezintă un model pentru noi toți, și m-am bucurat deopotrivă să fiu mesagerul administrației publice locale în numele căreia am oferit acest premiu de suflet”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Sărbătorita a transmis, la rândul ei, gânduri bune oaspeților și a vorbit despre lunga sa experiență de viață.

La mulți ani, stimată doamnă Terezia Barna !