Elevii Liceului Tehnologic ”Retezat” din Uricani se pregătesc pentru Balul Bobocilor

Home Educație Elevii Liceului Tehnologic ”Retezat” din Uricani se pregătesc pentru Balul Bobocilor
Elevii Liceului Tehnologic ”Retezat” din Uricani se pregătesc pentru Balul Bobocilor

Elevii Liceului Tehnologic ”Retezat” din Uricani se pregătesc pentru Balul Bobocilor.

Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic ”Retezat” Uricani se va desfășura anul acesta cu tema  ”A failed mission” și va avea loc vineri,  4 noiembrie, ora 16.00, la Casa de Cultură Uricani. Balul este organizat  de elevii clasei a  XII-a A,  în colaborare cu Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul liceului. La reusita spectacolului vor contribui probele bobocilor, precum și prestația artistică a invitatului special: SHIFT. Bobocii  vor fi nevoiți să parcurgă o serie de probe,  în care  vor îmbina dansul cu creativitatea și îndemânarea cu prezența scenică.

Ca de fiecare dată, Primăria și Consiliul Local al Orașului Uricani sunt alături de organizatori, la inițiativa primarului Dănuț Buhăescu și a echipei consilierilor PSD fiind inițiat un proiect de hotărâre prin care Consiliul local oferă sprijin financiar din bugetul local în vederea bunei organizări a evenimentului. Primarul Dănuț Buhăescu și-a manifestat astfel, fără rezerve, disponibilitatea de a sustine organizarea  acestui eveniment, cu atât mai mult cu cât  în ultimii doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus, liceele nu au mai putut desfășura activități extrașcolare.

Pentru  efortul depus încă din prima săptămâna de școală și până în momentul în care va avea loc spectacolul mult aștepat, bobocii vor fi răsplătiți cu premii și diplome, grație sprijinului oferit de sponsorii evenimentului: S.C.KARLOS EMFASIS.S.R.L., S.C.COMEXIM.S.R.L, S.C.PRODFARM.S.R.L., S.C. PIZZA POEMA.S.R.L, S.C. VADATI.S.R.L.,  S.C. RĂDUCU ZIAN.S.R.L,  S.C. JOHNNY FOX.S.R.L, VLM’S GYM.

Balul Bobocilor a intrat în traditia vieții de licean, de aceea și la Uricani este așteptat cu interes de către întreaga comunitate.

Juriul care va desemna cei mai talentați și frumoși boboci va fi format din elevi, cadre didactice, reprezentanți ai Primăriei orașului Uricani și va fi prezidat de către Directorul unității de învățământ, prof. Tetileanu Cerasela Mihaela.

Biletele pot fi achizitionate de la sediul liceului din Uricani.