Seară de teatru la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni

Home Cultură Seară de teatru la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni
Seară de teatru la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni

Actorii Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani revin cu nopi spectacole pe scena Palatului Cultural ”Minerul” din municipiul Lupeni, grație parteneriatului încheiat între conducerea instituției de cultură din Valea Jiului și Primăria municipiului Lupeni.

Astfel, joi, 20 octombrie 2022, la matineu, vor avea loc două reprezentanții speciale de magie, cu Valentin Neacșu, în cadrl spectcaolului ”Misterele Magiei”, un spectacol interactiv de magie care va încânta inimile tuturor spectatorilor. Acestea vor începe de la ora 9,30 respectiv 11,00. Costul unui bilet este de 8 lei și 10 lei.

Tot astăzi, de la ora 18,00 pe scena Palatului Cultural ”Minerul” din Lupeni va fi prezentat spectacolul ”Detectorul de minciuni”, de Vasili Sigarev, în regia lui Ion Vântu, o super-comedie în care-i veți putea vedea pe actorii Nicoleta Bolcă, Mihai Sima și Dorin Ceagoreanu. Costul unui bilet este de 20 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari se aplăcă o reducere de 50%.

”Le  mulțumesc celor de la Teatrul I.D. Sîrbu, pentru că au acceptat să reluăm parteneriatul nostru, prin care vom putea să le oferim constant iubitorilor de teatru din municipiul Lupeni spectacole din repertoriul actualei stagiuni, iar pe cetățenii municipiului Lupeni îi invit cu drag să se bucure de aceste evenimente culturale deosebite pe care le organizăm la Palatul Cultural”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.