Sărbătorile de iarnă încep la Lupeni cu Ziua Națională a României

Home Stiri la zi Sărbătorile de iarnă încep la Lupeni cu Ziua Națională a României
Sărbătorile de iarnă încep la Lupeni cu Ziua Națională a României

Și în municipiul Lupeni, luna decembrie este una dintre cele mai frumoase din an. Iar asta pentru că, pe de o parte, aceasta este presărată cu foarte sărbători iar, pe de altă parte, este luna în care se deschide oficial sezonul de iarnă din stațiunea Straja.

Sărbătorile de iarnă vor începe la Lupeni, anul acesta, încă din prima zi a lunii decembrie, atunci când locuitorii municipiului Lupeni și ai Văii Jiului sunt așteptați să sărbătorească, împreună, în comunitatea lupeneană, Ziua Națională a României.

Pentru acest eveniment deosebit de important, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni au pregătit un program special, pe măsura acestei zile speciale. Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Lupeni în parcul CAP, principalul loc de întâlnire al acestei comunități. Aici, începând cu ora 15,00 va avea loc un program artistic deosebit susținut de copiii talentați ai Clubului copiilor din Lupeni, ai Clasei de canto-muzică populară coordonată de profesorul Simona Ionașc, ai Corului Școlii Gimnaziale nr. 3 Lupeni coordonat de prof. Felicia Câlțea, respectiv ai Ansamblului folcloric ”Mesagerii iubirii” din Lupeni coordonat de prof. Mariana Peptenaru. De asemenea, programul artistic al Zilei Naționale a României de la Lupeni cuprinde și un recital extraordinar al apreciatului cantautor lupenean Florin Paul Camen.

În plus, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă, Ziua Națională a României aduce la Lupeni și momentul atât de așteptat în care este pornit iluminatul ornamental de sărbători. Acest moment va fi unul cu totul și cu totul special, după cum precizează chiar primarul Lucian Resmeriță. Momentul pornirii iluminatului ornamental din municipiul Lupeni se va petrece la ora 17,00.

”De Ziua Națională a României vă propun, dragi cetățeni ai municipiului Lupeni, să sărbătorim împreună, să ne bucurăm împreună și să ne mândrim împruenă de tot ceea ce are mai frumos comunitatea noastră locală. Vă invit să deschidem seria sărbătorilor de iarnă din acest an, în această zi specială pentru toți românii: 1 Decembrie!”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.