Moș Crăciun vine la Biblioteca județeană ”Ovid Densușianu” Deva

Home Cultură Moș Crăciun vine la Biblioteca județeană ”Ovid Densușianu” Deva
Moș Crăciun vine la Biblioteca județeană ”Ovid Densușianu” Deva

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și al unor edituri prestigioase din țară, pregătește și în acest sfârșit de an surprize frumoase pentru cei mai tineri prieteni ai săi.

Managerul instituției, Ioan Sebastin Bara, amintește că an de an, Moș Crăciun a fost darnic cu micii cititori atunci când au trecut pragul bibliotecii, așa cum bibliotecarii s-au bucurat de fiecare dată că au putut să le facă o surpriză plăcută. Pentru că indubitabil Crăciunul rămâne sărbătoarea iubirii, a încrederii, a solidarității și a speranței, pentru că, mai ales ei, copiii trebuie să fie ocrotiți și ținuți departe de griji și de suferință, Moș Crăciun va fi darnic cu ei și în acest an iar la biblioteca județeană, el le va aduce cărți care să le fie de folos și să-i bucure.

”Așa cum s-a întâmplat și în alți ani, și Crăciunul anului 2022 va purta semnul generozității și al dragostei pentru copii. De aceea, vom dărui cărți celor mai tineri posesori de permis de bibliotecă cărți de la cele mai importante edituri din țară: Editura All, Editur Arco Iris, Editura Art, Editura Carminis, Editura Cartex, Grupul Editorial Corint, Curtea Veche Publishing, Editura Doxologia, Editura For You, Editura Humanitas, Editura Nemira, Editura Niculescu, Editura Nomina, Editura Okian, Editura Polirom, Editura Rao, Editura Tehno Art, Editura Torent Press, Editura Trei, Editura Univers, Editura Univers Enciclopedic Books, Editura Usborne”, a declarat Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii.

Inițiativa „Bradul de Crăciun” se va desfășura în perioada  5 – 23 decembrie, când Secția de Împrumut Carte pentru Copii a Bibliotecii își va întâmpina tinerii cititori care îi vor trece pragul cu câte o carte pentru fiecare, adecvată vârstei. În acest fel, bibliotecarii lansează și o invitație la lectură, la o călătorie în lumea minunată a cărților din toate domeniile, spre bucuria copiilor.

Biblioteca județeană ”Ovid Densușianu” Deva va fi, în toată această perioadă premergătoare Crăciunului, împodobită de sărbătoare, așteptându-i cu nerăbdare și bucurie pe cei care iubesc cartea să-i treacă pragul și să regăsească sub „Bradul de Crăciun” cartea îndrăgită.