Primarul Lupeniului e nemulțumit de activitatea firmei de deszăpezire și promite sancțiuni

Home Stiri la zi Primarul Lupeniului e nemulțumit de activitatea firmei de deszăpezire și promite sancțiuni
Primarul Lupeniului e nemulțumit de activitatea firmei de deszăpezire și promite sancțiuni

A nins mult în ultimele zile, mai ales în zona de Vest a Văii Jiului, iar drumarii au fost din nou luați prin surprindere, astfel încât activitatea deszăpezire a lăsat de dorit în localitățile din această zonă.

Nemulțumit este și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță care apreciază că, așa cum s-a văzut în aceste zile, firma de deszăpezire nu reușește să satisfacă nevoile comunității. Pe cale de consecință, acesta a transmis și un ultimatum firmei care se ocupă de activitatea de deszăpezire pe raza municipiului Lupeni și promite să aplice sancțiuni usturătoare.

”Sunt total nemulțumit de serviciile prestate în activitatea de deszăpezire din aceste zile. Am constatat că firma de deszăpezire nu reușește să intervină în cartiere în timp corespunzător. Firma va fi sancționată cu 100.000 lei și dacă nu-și intensifică activitatea până duminică dimineață, vom merge și cu alte sancțiuni”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Acesta a constatat că, îndeosebi pe străzile din toate cartierele municipiului Lupeni s-a circulat foarte greu în aceste zile, iar probleme serioase au fost și în ceea ce privește circulația pietonală, deszăpezirea trotuarelor nefiind făcută în mod corespunzător.

În același timp, primarul municipiului Lupeni spune că, pe lângă sancțiunile care vor aplicate operatorului delegat să se ocupe de activitățile de deszăpezire, va căuta și alte soluții pentru remedierea acestei situații neplăcute pentru șoferi și pietoni.