Apa Serv Valea Jiului prezentă la Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2023

Home Economie Apa Serv Valea Jiului prezentă la Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2023
Apa Serv Valea Jiului prezentă la Forumul Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2023

La Sibiu au început astăzi lucrările Forumului Regional al Apei “Dunăre-Europa de Est” 2023. Evenimentul este organizat de Asociația Română a Apei și SC Apă Canal Sibiu SA și se vor desfășura până la finalul acestei săptămâni, când este programat să se desfășoare, tot aici, și Expoziția de Specialitate “ExpoApa”, cel mai important eveniment expozițional în domeniu din România, ajuns la ediţia cu numărul 23.

La cele două evenimente este prezentă și o delegație a companiei regionale de apă din Valea Jiului, condusă de directorul general Apa Serv Valea Jiului, ing. Cristian Ionică. Acesta a declarat că participarea la acest eveniment este deosebit de importantă, având în vedere că acest forum aduce în dezbatere cele mai importante noutăți în domeniul managementului apelor de la nivel național și european, fiind în măsură să dea o serie de întrebări la diverse probleme cu care se confruntă în prezent companiile de apă și canalizare. În același timp, Târgul ”Expo Apa” constituie o platformă de informare la cald asupra celor mai noi tehnologii în domeniu.

La cele două evenimente este prezent, de asemenea, și administraorul public al județului Huendoara, Costel Avram care deține calitatea de membru al Asociației Române a Apei, încă din perioada în care era director general al companiei de apă din Valea Jiului. ”Evenimentul organizat de ARA reflectă preocupările pentru introducerea progresului tehnic, facilitarea schimbului de idei și soluții aplicative între manageri, proiectanți, cercetători și operatori de servicii de alimentare cu apă și de canalizare din țară și străinătate. De aceea, îl felicit pe Ilie Vlaicu, președintele ARA pentru continuarea acestui demers lăudabil! Îl felicit și pe directorul general al SC Apă Canal Sibiu SA, ing. Vasile Maier, pentru modul în care s-a implicat, ca și gazdă, pentru ca Sibiul să fie primitor ca locație și de această dată”, a declarat Costel Avram.