Rotire de colan la cluburile Rotary din județul Hunedoara

Home Stiri la zi Rotire de colan la cluburile Rotary din județul Hunedoara
Rotire de colan la cluburile Rotary din județul Hunedoara

La 23 de ani de la constituirea Clubului Rotary din Deva, membri ai celor cinci cluburi de acest fel din juudețul Hunedoara au făcut rotirea de colan într-un eveniment comun, care a avut loc zilele acestea, la Conacul Archia din Deva.

Aici și-au dat întâlnire reprezentanți ai Rotary Club Brad, Rotary Club Deva, Rotary Club Hateg, Rotary Club Iancu de Hunedoara si Rotary Club Petrosani-Valea Jiului, dar și oaspeții acestora: Delia Alic – Asistent de Guvernator, Adrian Botca – Asistent de Guvernator 2023-2024, Gabriel Ilies  past -president si Cosmina Ciuflea președinte în exercițiul anual rotarian 2023-2024. Acestora li s-au alăturat alți câțiva dintre membri fondatori ai clubului: Lenuța Angalita, Flavia Arsoi- primul președinte al clubului (2000-2001), Simona Suciu,  Virginia Lucaciu, Sorin Ciornei și alții.

Alegerile pentru desemnarea noilor lideri ai Rotary Deva au stabilit următoarea conducere pentru anul rotarian 2023-2024: Elena Coșovean  -președinte, Raul Pașca -secretar, Nicolae Florea-trezorier sș Bruno Modi – sergent.

”Sunt 23 de ani de la crearea Clubui Rotary Deva și, în tot acst timp, am învățat că singuri, putem face mult bine, dar dacă ne unim eforturile împreună cu alți prieteni, putem face chiar imposibilul să devină posibil. De aceea suntem bucuroși că am reușit să facem un pas important spre unirea eforturilor noastre, a rotarienilor din judetul Hunedoara , pentru a făuri lucruri și clipe importante, de a aduce speranța în comunitățile noastre și in lume. Succes tuturor colegilor care constituie boardurile pentru anul rotarian 2023-2024 din Club Rotary Brad, Club Rotary Hateg, Club Rotary Iancu de Hunedoara și Club Rotary Petroșani -Valea Jiului”, a declarat Elena Coșovean, noul președinte al Clubului Rotary Deva.

Rotirea de colan la Clubul Rotary Deva a fost și un prilej de reculegere în memoria celui care a fost Florin Paico, președinte pentru anul rotarian 2022-2023, care a trecut de curând la cele veșnice.

Evenimentul s-a bucurat de o ambianță specială creată de actorii Roxana Olșanschi și Mircea Bogdan, de la teatrul de Artă din Deva.

Odată cu finalizarea rotirii de colan și stabilirea noilor lideri, Cluburile Rotary din județul Hunedoara încep un nou al al faptelșor bune, sub același generos slogan rotarian: ”LET’S CREATE HOPE IN THE WORLD!”