Primarul Lucian Resmeriță desemnat în unanimitate candidat al PSD Lupeni în alegerile locale din 2024

Home Politică Primarul Lucian Resmeriță desemnat în unanimitate candidat al PSD Lupeni în alegerile locale din 2024
Primarul Lucian Resmeriță desemnat în unanimitate candidat al PSD Lupeni în alegerile locale din 2024

Cu un an înaintea scrutinului electoral pentru desemnarea noilor lideri ai administrațiilor publice locale, partidele politice încep să-și prezinte opțiunile și să-și stabilească strategiile pentru câștigarea alegerilor locale din toamna anului viitor.

La Lupeni, delegați ai celei mai puternice organizații politice social-democrate din Valea Jiului, reuniți joi, 14 septembrie 2023 la sediul PSD Lupeni au validat, în unanimitate, propunerea privind desemnarea actualului primar al municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță drept candidat al acestei formațiuni politice pentru un nou mandat de primar, în perspectiva alegerilor locale de anul viitor. Acesta a fost, de altfel, singurul candidat propus pentru care a fost solicitat un vot de încredere în cadrul organizației PSD Lupeni.

Președintele PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță a declarat că opțiunea social-democraților din municipiul Lupeni este una absolut firească, având în vedere faptul că Lucian Resmeriță se bucură de o încredere deplină din partea membrilor organizației politice din care face parte și, mai mult decât atât, se bucură de o maximă încredere în rândul populației din municipiul Lupeni. PSD Lupeni tratează foarte serios problemele comunității lupenene, de aceea am decis încă de pe acum să anunțăm candidatul nostru pentru alegerile locale din 2024. Municipiul Lupeni este un oraș în plină dezvoltare și consider că principalul merit în acest sens îl are primarul Lucian Resmeriță împreună cu echipa pe care a format-o în jurul său. Alături de colegii mei am considerat că echipa formată din Lucian Resmeriță, Iacob Mesaroș, consilierii locali PSD, dar și toți membrii Organizației PSD Lupeni au făcut treabă bună și trebuie sprijiniți în continuare de toată populația municipiului Lupeni”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

În opinia acestuia, acest capital de încredere cu care Lucian Resmeriță pornește pe drumul pentru obținerea unui nou mandat de primar al municipiului Lupeni, în alegerile din toamna anului viitor, este rezultatul unei munci de zi cu zi, într-o echipă în care toți ceilalți membrii sunt dedicați și implicați și într-un parteneriat cu cetățenii municipiului Lupeni. ”Rezultatele administrației conduse de Lucian Resmeriță sunt evidente și incontestabile pentru toată lumea și constituie principalul argument pentru care acesta a primit, în unanimitate, girul de încredere al colegilor din marea familie a PSD Lupeni. Mă bucur că a acceptat această misiune, care nu este una ușoară, dar este una în care Lucian Resmeriță a demonstrat că are de partea sa chiar rezultatele muncii de până acum în fruntea administrației locale. Îi doresc succes și-l asigur că echipa PSD Lupeni îi este și îi va fi alături, așa cum îi invit și pe cetățenii municipiului Lupeni să ni se alăture în acest demers, pentru ca Lucian Resmeriță să-și continue proiectele de dezvoltare a municipiului Lupeni și în următorii ani”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni.

Acesta spune că, în perioada următoare și în celelalte organizații politice ale social-democraților din Valea Jiului și din județul Hunedoara, urmează să fie validați și anunțați candidații pentru alegerile locale de anul viitor. ”În general, vorbim despre primarii noștri care se află deja în exercițiu, pentru că rezultatele acestora la cârma localităților pe care le conduc sunt bune și foarte bune, în contextul perioadei dificile pe care o traversează România. Pot să vă spun că am luat în partid și  decizia de a-l desemna pe președintele Organizației PSD Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor drept candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului județean Hunedoara și această decizie va fi validată, la finalul acestei luni, în organismele noastre statutare”, a mai spus Cristian Resmeriță, care deține și calitatea de președinte executiv al social-democraților din județul Hunedoara.

Pentru tânărul primar Lucian Resmeriță, încrederea colegilor săi reprezintă încă un argument al faptului că, în toți acești ani, s-a achitat de îndatoririle sale pe linie politică și administrativă și că și-a îndeplinit programul politic asumat în fața electoratului. ”Sunt onorat de susținerea colegilor mei și îmi doresc ca împreună cu aceștia, să facem în așa fel încât, să dezvoltăm și mai mult municipiul Lupeni. În acest mandat am avut alături de mine o echipă extraordinar de bună din care fac parte domnul viceprimar Iacob Mesaroș, consilierii locali PSD, Organizația PSD Lupeni, dar m-am bucurat, să simt că poate pentru prima dată în istoria Municipiului Lupeni am reușit să facem echipă cu întreaga populație a orașului pentru dezvoltarea Lupeniului”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Ca și candidat desemnat al PSD Lupeni pentru un nou mandat de primar, Lucian Resmeriță își propune acum ca în perioada care a mai rămas până la momentul alegerilor din 2024, să convingă cât mai mulți dintre cetățenii localității că merită să-și pună încrederea în programul său politic și în acțiunile echipei sale pentru dezvoltarea municipiului Lupeni.