Rezultate foarte bune pentru sportivii Poli Karate Petroșani, în Belgia

Home Stiri la zi Rezultate foarte bune pentru sportivii Poli Karate Petroșani, în Belgia
Rezultate foarte bune pentru sportivii Poli Karate Petroșani, în Belgia

Seria rezultatelor bune și foarte bune pe care sportivii CS Poli Karate Petroșani le înregistrează în mod constant, în cadrul competițiilor naționale și internaționale la care iau parte, continuă. Astfel, cinci dintre sportivii clubului coordonate de Radu Polifronie au avut o evoluție de excepție și la competiția internațională de Karate Wado-ryu care s-a desfășurat zilele trecute în orașul Liege din Belgia.

Clubul sportiv Poli Karate din Petroșani a participat la această comeptiție cu un număr de cinci sportivi, care au obținut fiecare rezultate de excepție, după cum urmează: n

  • Ipate Ionut Andrei – medalie de aur la kumite individual -75 kg;
  • Popescu Mathias – medalie de aur la kumite individual cadeti -63 kg și medalie de aur cu echipa de kumite cadeți a României;
  • Balog Gabriela Florentina – medalie de argint la kumite individual junioare -48 kg;
  • Ihnatiuc Octavian Răzvan – medalie de argint la kumite individual cadeți +70 kg;
  • Mălăuță Miruna Mihaela – medalie de bronz la kumite individual senioare -61 kg și medalie de aur cu echipa de kumite senioare a României.

”Am completat astfel palmaresul clubului Poli Karate cu un total de 4 medalii de aur, 2 medalii de argint și o medalie de bronz. Apreciez că în belgia sportivii noștri au avut o evoluție bună, de care suntem mândri și pentru care îi felicit pe reprezentanții Văii Jiului la acest important eveniment sportiv internațional, Mulțumim Hidroelectrica pentru sponsorizarea acordată sportivei Mălăuță Miruna!”, a declarat Radu Polifronie, coordonatorul CS Poli Karate Petroșani.

Felicitări!