Senatorul Cristian Resmeriță dă asigurări că prețul apei nu crește!

Home Politică Senatorul Cristian Resmeriță dă asigurări că prețul apei nu crește!
Senatorul Cristian Resmeriță dă asigurări că prețul apei nu crește!

Discuțiile pe tema majorării tarifelor la factura de apă potabilă furnizată de Apa Serv Valea Jiului sunt închise de senatorul Cristian Resmeriță care dă asigurări că prețul apei nu va crește nici anul acesta și nici anul viitor.

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni televizate la un post TV din Valea Jiului, unde senatorul social-democrat a declarat că, deși nu a avut încă discuții pe această temă, cu toți acționarii Apa Serv Valea Jiului, își poate asuma în mod categoric această decizie. ”Am avut o discuție cu domnul director general Cristian Ionică și am văzut și balanța economică a companiei de apă și, chiar dacă nu am discutat încă acest subiect cu primarii noștri din Valea Jiului și cu condicerea CJH, în calitatea mea de senator și de președinte executiv al Organizației PSD Hunedoara, pot să garantez că prețul apei nu va crește nici în acest an și nici anul viitor, Sunt la fel de convins că nici activitatea Apa Serv nu va avea probleme în această perioadă. pe cale de consecință, consider acest subiect, începând de astăzi, unul închis! Prețul apei nu se modifică!”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.

În același timp, senatorul Cristian Resmeriță a avertizat asupra faptului că solicitarea primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi privind demisia directorului general al Apa Serv este una care ascunde interesele politice ale primarului din Petroșani. ”Eu nu știu dacă domnul Ionică trebuie să rămână sau trebuie să plece de la Apa Serv, așa cum a cerut primarul Tiberiu Iacob Ridzi. Ceea ce mă surprinde însă este că, la scurt timp după ce a făcut această propunere, domnul primar vine deja și cu numele celor care ar trebui să-l înlocuiască pe actualul director general. Se pare că primarul PNL de la Petroșani este mult mai interesat de demiteri și numiri la companii ale statului, decât de activitatea de la primărie și cred că asta este o mare greșeală pe care o face”, a arătat senatorul Cristian Resmeriță.

Propunerea de Plan de Afaceri pentru următorii 5 ani a echipei manageriale a Apa Serv Valea Jiului, avizat de ANRSC, care prevedea inclusiv o majorare semnificativă de tarife pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare, a fost respins de membrii ADI Apa Valea Jiului, care au cerut refacerea planului tarifar, astfel încât acesta să nu conțină prevederi privind majorarea prețului la apă.