Europarlamentarul Gheorghe Falcă și-a lansat la Deva volumul ”Lumini și umbre”

Home Politică Europarlamentarul Gheorghe Falcă și-a lansat la Deva volumul ”Lumini și umbre”
Europarlamentarul Gheorghe Falcă și-a lansat la Deva volumul ”Lumini și umbre”

Librăria ”Diverta” din municipiul Deva a găzduit joi, 23 noiembrie 2023, un inedit eveniment editorial care l-a adus în atebția publicului hunedorean pe europarlamntarul Gheorghe Falcă.

Acesta și-a lansat aici volumul intitulat ”Lumini și umbre”, o culegere a articolelor publicate de eurodeputatul liberal în perioada activității sale în Parlamentul Europeni.  În această carte, Gheorghe Falcă împărtășește parte din experiențele pe care le-a trăit ca om politic sau ca om implicat în administrația locală (ca fost primar al municipiului Arad).

Europarlamentarul Gheorghe Falcă (PPE) a fost primar al Aradului, înainte de a fi ales să reprezintă România în Parlamentul European. El este hunedorean la origini, fiind născut la Brad, iar sufletul său a rămas mereu pe meleagurile natale, acesta fiind și motivul pentru care a ales Deva pentru lansarea celui de-al patrulea volum care îl are ca autor.

La evenimentul editorial de la Deva, în public au fost prezenți și cei mai importanți lideri ai PNL din județul Hunedoara, de la președintele Organizației județene, deputatul Vetuța Stănescu, prefectul județului Hunedoara, Petru Călin Marian sau primarul municipiului Deva, Florin Oancea.