Sport și veselie la ”Cupa Moș Crăciun-Petre Libardi” la fotbal de la Petroșani

Home Educație Sport și veselie la ”Cupa Moș Crăciun-Petre Libardi” la fotbal de la Petroșani
Sport și veselie la ”Cupa Moș Crăciun-Petre Libardi” la fotbal de la Petroșani

S-a încheiat cu succes cea de-a doua ediție a Cupei Moș Crăciun, organizată la Petroșani în memoria marelui om de sport din Valea Jiului care a fost Petre Libardi.

Competiția, organizată de CSM Jiul Petroșani, în colaborare cu AJF Hunedoara și Primăria Municipiului Petroșani s-a bucurat de participarea a peste 450 de copii, reprezentând nu mai puțin de 34 de echipe de fotbal pentru copii din județul Hunedoara.

Evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă din Petroșani, în perioada 9-10 decembrie 2023, în prezența președintelui AJF Hunedoara, Cristian Petrean, a primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi și a legendei fotbalului petroșean, Damian Militaru, acesta din urmă fiind, de altfel, împreună cu alți jiuliști remarcabili precum Cosmin Kanduth și Sorin Ghițan, artizani ai acestei valoroase competiții fotbalistice care se bucură deja de un real succes la nivelul sportivilor din județul Hunedoara.

De-a lungul celor două zile maraton a fost spectacol fotbalistic pe teren și multă veselie în tribune. Potrivit organizatorilor, evenimentul a reliefat încă o dată faptul că fotbalul se bucură de mare popularitate în rândul copiilor și că, la Petroșani, speranțele de mâine ale fotbalului hunedorean se anunță a fi unele deosebit de valoroase.

Dincolo de clasamente și ierarhii, toți cei peste 450 de fotbaliști, dar și antrenorii și conducătorii de cluburi care au participat la ediția a II-a a Cupei ”Moș Crăciun – Petre Libardi” la mini-fotbal au fost, realmente câștigători și, premiați ca atare, chiar de către primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, cu sprijinul președintelui AJF Hunedoara, Cristian Petrean și, desigur, a lui… Moș Crăciun!

Evenimentul încheie anul sportiv 2023 și pentru juniorii CSM Jiul Petroșani. Aceștia sunt invitați acum să iar parte la ”Gala Fotbalului Juvenil”, un eveniment special dedicat sărbătoririi excelenței în rândul tinerilor fotbaliști și a contribuției remarcabile a antrenorilor, părinților și susținătorilor la dezvoltarea acestui minunat sport în municipiul Petroșani. În cadrul acestei gale, se vor  acorda distincții de recunoaștere și apreciere a performanțelor notabile ale echipelor și jucătorilor tineri ai clubului-fanion al Petroșaniului și vor fi sărbătorite nu doar rezultatele remarcabile pe teren, ci și caracterul, disciplina și spiritul sportiv exemplar. Cu acest prilej, o seamă de invitați speciali din lumea fotbalului și din comunitatea noastră vor împărtăși cu noi gânduri și povestiri motivaționale.

”Gala fotbalului juvenil” de la Petroșani va avea loc vineri, 22 decembrie 2023, de la ora 17,00 la sala Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani.

Felicitări, tuturor celor implicați în derularea acestui eveniment sportiv de excepție în Valea Jiului!

Christmas wreath with design space