Energie verde pentru o grădiniță din Petroșani, de la Dedeman

Home Stiri la zi Energie verde pentru o grădiniță din Petroșani, de la Dedeman
Energie verde pentru o grădiniță din Petroșani, de la Dedeman

În avanpremiera deschiderii magaziului său de la Petroșani, compania de retail Dedeman împreună cu partenerii acestora de la SIMTEL, au oferit o generoasă sponsorizare administrației publice locale de la Petroșani, constând în realizarea unei instalații de panouri fotovoltaice care vor deservi Grădinița PP3 din cartierul Aeroport al municipiului.

Instalația are o capacitate 20 KW și va produce aproximativ 16.000 KWh pe an, ceea ce înseamnă că va acoperi în proporție de 85% necesarul de energie electrică al grădiniței care a fost reabilitată energetic printr-un alt proiect, implementat de Primăria Municipiului Petroșani.

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi spune că grație investiției realizate aici de reprezentanții companiei Dedeman, împreună cu SIMTEL România, Grădinița PP3 din cartierul Aeroport este prima grădiniță ”verde” din municipiul Petroșani.

Magazinul Dedeman, cel de-a 60-lea din România în portofoliul companiei conduse de frații Pavăl, își deschide porțile vineri, 15 decembrie 2023.