Primii colindători ai sărbătorilor de Crăciun au ajuns și la Primăria Lupeni

Home Stiri la zi Primii colindători ai sărbătorilor de Crăciun au ajuns și la Primăria Lupeni
Primii colindători ai sărbătorilor de Crăciun au ajuns și la Primăria Lupeni

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, împreună cu viceprimarul Iacob Mesaroș și cu o parte din conducerea executivă a administrației publice locale din municipiul Lupeni au avut parte, în această dimineață, de un program de audiențe cu totul și cu totul special.

Asta deoarece la sediul instituției au venit primii colindători din luna decembrie a acestui an, pentru a aduce mesajul lor edililor, dar mai ales pentru a aduce mesajul creștinesc al apropiatelor sărbători ale Crăciunului și Anului Nou.

Primii colindători fac parte din Grupul folcloric al clasei de canto coordonate de profesorul Simona Ionașc, artiști care s-au bucurat, pe tot parcursul acestui an de o excelentă colaborare și de un binevenit sprijin al autorităților publice locale din municipiul Lupeni.

”Vă dorim ca Sfintele Sărbători să vă aducă lumină în casă, sănătate, belșug și bucuria de a fi alături de cei dragi”, a spus prof Simona Ionașc, liderul grupului de colindători.

La rândul său, primarul Lucian Resmeriță a mulțumit pentru gândurile bune și a dat asigurări că administrația locală de la Lupeni este onorată de buna colaborare cu doamna profesor Simona Ionașc și tinerii talentați pe care-i coordonează. ”Vă mulțumesc, în numele meu, dar și al întregii echipe a Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni, atât pentru aceste frumoase colinde pe care ni le-ați adus astăzi în atenție, cât și pentru întreaga activitate din acest an, pe care ați realizat-o pentru comunitatea noastră locală și vă felciit pentru tot ceea ce, cu atât de mult talent și cu atâta pasiune, faceți pentru educația și cultura din Valea Jiului. La rândul nostru, vă dorim sărbători fericite, frumoase și binecuvântate!”, a spus primarul Lucian Resmeriță.

Grupul colindătorilor din clasa de canto Simona Ionașc, va fi prezent la finalul acestei săptămâni, duminică, 17 decembrie 2023, de la ora 16,30 și într-un spectacol extraordina de colinde, oferit din inimă publicului din municipiul Lupeni, spectacol care va avea loc la Palatul Cultural ”Minerul”.