”Lupul de argint”, cel mai longeviv concurs de desene pentru copii ia startul ediției a XVII-a la Lupeni

”Lupul de argint”, cel mai longeviv concurs de desene pentru copii ia startul ediției a XVII-a la Lupeni
O nouă ediție a concursului național de desene pentru copii ”Lupul de argint” a fost lansată, în aceste zile, de către Asociația Culturală ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni. Ca de fiecare dată, evenimentul este susținut de Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni și este inclus în calendarul evenimentelor culturale ale municipalității.
După cum informează artistul plastic Simonel Bucur, președintele Asociației Culturale ”Iosif Tellmann” spune că ediția din acest an a concursului ”Lupul de argint” va avea ca temă Jocurile Olimpice de Vară de la Paris 2024. ”Concursul este deschis tuturor elevilor pasionați de desen. Lucrările vor respecta tema și vor fi executate în tehnică la alegere, pe format 110/150 mm și vor avea scris pe verso numele concurentului, vârsta școala la care învață și numele îndrumătorului”, spune prof. Simonel Bucur.
Lucrările se vor expedia pe adresa: Galeria de Artă ” Iosif Tellmann Lupeni, Bld.Pacii, bloc 2, Lupeni, jud. Hunedoara, până la data de 18 mai 2024.
Vernisajul expoziției ”Lupul de argint” ediția a XVII-a și premierea celor mai bune lucrări va avea loc în data de  1 iunie 2024, ora 11,00 la Galeria de Artă” Iosif Tellmann” din Lupeni.
Foto: Arhiva Asociației ”Iosif Tellmann” Lupeni.