Comunicat de presă al PSD Hunedoara / Poliția politică a PNL inventează acte false despre primarul municipiului Vulcan

Comunicat de presă al PSD Hunedoara / Poliția politică a PNL inventează acte false despre primarul municipiului Vulcan
Organizația Județeană a Partidul Social Democrat (PSD) Hunedoara condamnă ferm acțiunile murdare și disperate ale reprezentanților PNL care au recurs la practici ilegale pentru a denigra și calomnia candidatul social-democrat la funcția de primar, care este și primar în funcție, CRISTIAN MERIȘANU.
Adversarii noștri politici au distribuit public un act fals despre primarul în funcție, încercând să intoxice spațiul public cu informații mincinoase și manipulatoare. Acest document fals și nejustificat nu numai că încearcă să submineze reputația candidatului nostru, dar reprezintă și o încercare disperată de a manipula în mod sinistru opinia publică în scopuri electorale. Documentul de care se folosește Dan Marinescu, o falsă analiză atribuită PSD, nu există în realitate!
Desigur, urmează o bătălie electorală, dar aceasta trebuie să fie bazată pe proiecte, idei, soluții pentru dezvoltarea comunității locale, nicidecum pe atacuri defăimătoare susținute prin documente neadevărate.
PSD consideră că aceste acțiuni sunt inacceptabile și contrare valorilor democrației și ale unei competiții politice corecte și transparente. Într-o societate democratică, trebuie să ne bazăm pe dezbateri politice oneste și argumentate, nu pe manipulare și calomnie.
Facem apel către toți cetățenii să trateze cu multă atenție informațiile cu care sunt asaltați în această perioadă și să nu se lase manipulați de acțiunile murdare ale adversarilor politici.
În final, Organizația Județeană a PSD Hunedoara își exprimă sprijinul deplin pentru primarul Cristian Merișanu și îl asigurăm de susținerea noastră în fața acestor atacuri murdare și nedemocratice. Suntem hotărâți să continuăm să luptăm pentru un proces electoral corect și transparent și pentru o politică bazată pe principii și valori solide.
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a-i acționa în instanță pe autorii acestei intoxicări!
Biroul de presă al Organizației Județene a PSD Hunedoara