CAR Parângul IFN Petroșani dă startul campaniei speciale a împrumuturilor de Paște

CAR Parângul IFN Petroșani dă startul campaniei speciale a împrumuturilor de Paște

Cu convingerea că sărbătorile pascale trebuie să dea posibilitatea tuturor de a se bucura cu adevărat de cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, Casa de Ajutor Reciproc Parîngul pune la dispoziția membrilor săi din Petroșani și din toate celelalte sucursale o ofertă specială de
împrumuturi, în cadrul pachetului financiar disponibil în întâmpinarea acestui mare eveniment creștin. Astfel, în perioada 8 aprilie – 24 aprilie 2024, membri CAR Parîngul IFN Petroșani au posibilitatea de a solicita un împrumut cu dobândă specială de doar 10%, cu termen maxim de rambursare de 24 de rate, a cărui valoare poate fi de până la 5.000 de lei.

Pot apela la acest pachet special de împrumut de Paște toți membri ai acestei Case de Ajutor Reciproc. Fondul social minim necesar pentru accesarea acestui tip special de împrumut este de 10% din valoarea solicitată, iar documentele care trebuie depuse la dosar se rezumă la cartea de identitate și adeverința de venit (pentru angajați) sau cuponul de pensie (pentru pensionari). De
asemenea, pentru garantarea împrumutului nu este nevoie decât de un singur girant.

”Această categorie de împrumut face parte din seria pachetelor de servicii financiare speciale pe care le oferă Casa de Ajutor Reciproc Parîngul Petroșani membrilor săi. Știm cât de importante sunt sărbătorile pascale pentru fiecare creștin și știm că pentru orice familie de români, acestea presupun o masă îmbelșugată. Și pentru că vrem ca fiecare dintre cei care fac parte din marea noastră familie să poată avea parte de sărbători de Paște așa cum se cuvine, le punem la dispoziție acest pachet special de împrumuturi, în condiții absolut avantajoase. În același timp, tuturor membrilor noștri le doresc încă de pe acum sărbători de Paște binecuvântate !”, a declarat dr.ing. Dumitru Răscolean, președintele CAR Parîngul IFN Petroșani.

Pentru a înțelege mai bine eficacitatea și beneficiile acestui pachet special de împrumuturi de Paște al CAR Parîngul vă prezentăm și un exemplu de calcul. Astfel, pentru contractarea unui împrumut pentru sărbătorile pascale la o suma împrumutată de 5.000 lei (maxim posibil), cu rambursare în 24 de rate lunare, rata lunară care trebuie rambursată este de numai 231 de lei/lună.

Dacă și dumneavoastră sunteți membru al CAR Parîngul IFN Petroșani, nu ezitați să vă oferiți bucuria de a avea sărbători pascale cu adevărat fericite, accesând pachetul de împrumut special de Paște oferit de această apreciată casă de ajutor reciproc.