Caravana „Fără bariere-TOT adevărul despre droguri” ajunge la DEVA

Caravana „Fără bariere-TOT adevărul despre droguri” ajunge la DEVA

Caravana „Fără bariere-TOT adevărul despre droguri”, derulată de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în scopul prevenirii consumului de droguri,  ajunge în județul Hunedoara, la Deva.

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în calitate de cofinanțator pentru implementarea Grantului „România – Anul European al Tineretului”, finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene organizează Campania de prevenție consum de droguri, alte forme de adicție, violență, bullying și trafic de persoane.

În cadrul acestui proiect, în perioada 4 – 26 aprilie o caravană va ajunge în 20 de centre universitare din țară cu scopul de a aduce mesajul campaniei direct la publicul țintă și de a stimula dialogul și conștientizarea pericolelor la care tinerii se expun.

Pe data de 26 aprilie ora 14.00, caravana se va afla la Deva. Locul de desfășurare – Sala Sporturilor, strada Mărășești, nr.35

Deputatul hunedorean Natalia-Elena Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, va participa la acest eveniment.

Participarea publicului la acest eveniment este gratuită!