Primarul Petrilei, Vasile Jurca și echipa PSD au depus dosarul de candidatură pentru alegerile locale

Primarul Petrilei, Vasile Jurca și echipa PSD au depus dosarul de candidatură pentru alegerile locale

Candidații PSD Petrila, în frunte cu liderul acestei organizații, primarul Vasile Jurca, și-au înregistrat astăzi, 28 aprilie 2024, dosarele pentru candidatura în alegerile locale de la 9 iunie 2024. La aceste alegeri, primarul Vasile Jurca țintește câștigarea celui de-al treilea mandat la conducerea administrației publice locale din orașul Petrila, iar echipa PSD își propune să obțină voturi din partea cetățenilor care să asigure primarului social-democrat o majoritate categorică în Consiliul local.

Președintele PSD Petrila, Vasile Jurca, spune că prin candidații pe care-i propune echipa PSD Petrila pentru viitorul mandat în administrația locală, orașul Petrila va continua să fie pe mâini bune! ”Candidez pentru continuitate, pentru dezvoltarea orașului prin investiții utile pentru comunitate și pentru viitorul nostru și al generațiilor ce vor veni. Prin puterea votului dumneavoastră, toate proiectele începute vor continua, în același timp vom genera proiecte noi cu atragerea de fonduri europene, pentru a aduce finanțări în domenii cheie care vor duce la dezvoltarea orașului Petrila. Vă mulțumesc, dragi petrileni, pentru încrederea acordată și vă aștept la vot pe 9 iunie!”, a declarat, cu acest prilej, Vasile Jurca.

Liderul social-democraților petrileni arată că dezvoltarea orașului s-a realizat cu ajutorul unei echipe de oameni profesioniști, cu experiență în administrație, iar proiectele pot continua doar cu o echipă unită. ”Am reușit să demonstrăm în acești ani că putem transforma ideile în proiecte și proiectele în fapte, pentru că am crezut mereu în fapte, nu vorbe! Mi-ați oferit, prin vot, puterea de a face, iar dumneavoastră ați ales și sunt convins că veți alege din nou calea pe care trebuie să o ia orașul nostru, prin vot. Am făcut totul datorită dumneavoastră, alături de consilierii locali s-au implementat proiecte care chiar au schimbat în bine orașul și comunitatea. Prioritățile mele ca primar au vizat domenii care sunt fundamentale pentru comunitate, fie că vorbim despre infrastructură, de sistemul de sănătate, de învăţământ sau de siguranţa familiilor noastre. Toate acestea vor fi în continuare prioritatea mea ca primar și prioritatea consilierilor locali. Am făcut totul din respect pentru oamenii care ne-au ales și și-au pus speranțele în noi, pentru care vă sunt recunoscător pentru încredere!”, a mai spus primarul Vasile Jurca, președintele Organizației locale a PSD Petrila.