Și ecologiștii merg pe mâna lui Tiberiu Iacob Ridzi în alegerile de la Petroșani

Și ecologiștii merg pe mâna lui Tiberiu Iacob Ridzi în alegerile de la Petroșani

Partidul Ecologist Român (PER) a decis să-l susțină, în alegerile locale din 9 iunie de la Petroșani pe actualul primar al municipiului, Tiberiu Iacob Ridzi, candidat al PSD pentru un nou mandat de primar.

Informația a fost prezentată în mod oficial de Alin Suciu, liderul Organizației județene Hunedoara a PER, în cadrul unei conferințe comune de presă, susținută la Petroșani împreună cu Tiberiu Iacob Ridzi. Acesta a precizat că, o analiză a programului electoral al candidatului social-democrat de la Petroșani a relevat faptul că există o serie de proiecte ale acestuia care se intersectează cu propunerile de ordin general al ecologiștilor. ”De aceea, am discutat cu colegii de aici, dar și cu cei de la București, convenind să susținem cu fermitate candidatura lui Tiberiu Iacob-Ridzi pentru un nou mandat de primar al municipiului Petroșani și lista de consilieri locali propusă de partidul său, urmând ca pe viitor multe dintre proiectele noastre să fi implementate”, a declarat Alin Suciu.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că a avut și în trecut o colaborare foarte bună cu ecologiștii, împreună cu care îmbrățișează o serie de valori comune. El s-a arătat onorat de decizia PER de a-l susține nu doar în candidatura sa pentru funcția de primar al Petroșaniului, ci și în plan politic, deoarece PER a anunțat că nu va avea o listă de consilieri în municipiul Petroșani, recomandarea partidului căptre simpatizanți și membri fiind aceea de a susține echipe PSD.

”Vreau să îi mulțumesc d-lui Alin Suciu, care este reprezentatul PER pe județul Hunedoara, pentru acest lucru, faptul că au acceptat să vină și să susțină PSD în alegerile locale de la Petroșani. Am discutat a grămadă de aspecte legate de ceea ce urmează să se întâmple în Petroșani în perioada următoare. Și, cu siguranță, o componentă importantă în ceea ce vrem să facem este și această latură a ecologismului”, a spus Tiberiu Iacol Ridzi.