Elevii hunedoreni în top și la concursul național ”Made 4 Europe”

Elevii hunedoreni în top și la concursul național ”Made 4 Europe”

Seria rezultatelor de top obținute de elevii hunedoreni în cadrul concursurilor școlare de anvergură națională continuă. De data aceasta, rezultate de top vin din partea celor calificați în etapa finală a competiției națională ”Made 4 Europe”.

Evenimentul a avut loc la Călimănești, în județul Vâlcea,  în perioada 24 – 27 aprilie 2024.

Județul Hunedoara a fost reprezentat la această competiție școlară de 7 elevi care au obținut calificarea în această fază a concursului. Hunedorenii au reușit să ocupe primele două locuri pe podium și să adauge la această perfomanță încă o mențiune, laureații celor 3 premii meritorii fiind următorii:

  • Premiul I – KURTA ELIZA de la Colegiul Național „Decebal” Deva pentru produsul realizat în cadrul proiectului de parteneriat Erasmus+KA2, coordonat de prof. Ina Mateiu.
  • Premiul al II-lea – ANTONESCU ADONIA RICHARDA de la Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva” Petroșani, pentru produsul realizat în cadrul proiectului e-Twinning, coordonat de prof. Rodica Mariana Popescu.
  • Mențiune – TANIA MIEL de la Liceul Teoretic „Avram Inacu” Brad, pentru produsul realizat în cadrul proiectului Erasmus+ KA2, coordonat de prof. Elena Băd.

Această competiţie naţională a produselor realizate în cadrul proiectelor finanţate prin programe europene pune în valoare potențialul creator al elevilor și profesorilor în context transnațional, asigurând transferabilitatea către beneficiarii indirecți, promovând valorile școlii românești.

Felicitări!