Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: ÉLES MARIA MAGDALENA

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: ÉLES MARIA MAGDALENA

Născută și crescută în Lupeni, Maria Éles a absolvit în urmă cu 4 ani Liceul Teoretic din Lupeni și încă își caută drumul pe care intenționează să-și construiască o carieră, o viață. Pentru ea Lupeniul este acasă și nici o secundă nu s-a gândit să plece de aici. Știe că încă e greu să-ți faci un rost în Valea Jiului sau să lucrezi pe un salariu considerabil, dar tot la fel știe că evoluția, cu precădere din ultimii ani, a Lupeniului va conduce, într-un final, către astfel de oportunități.

Cu asemenea speranțe a intrat și în PSD, încă de foarte tânără, la vârsta de doar 16 ani, atunci când a venit prima oară, împreună cu părinții săi, oameni cu state vechi în PSD Lupeni, la ședințele de partid. I-a plăcut ceea ce a văzut, i-a plăcut ceea ce a auzit și, mai ales, i-a plăcut felul în care discuțiile de la partid se transformau în tot atâtea realizări în dezvoltarea localității. Și, pentru asta, a rămas în echipă și a decis să se implice, la rândul său, tot mai mult în activitatea politică. ”Știam de la părinții mei că PSD este, aici, la Lupeni, cel mai bun partid. Apoi, am văzut cu ochii mei, lucrurile care s-au făcut în oraș, după ce ele au fost discutate mai întâi la ședințele noastre de partid și am constatat că primarul Lucian Resmeriță, consilierii locali ai PSD țin cont de fiecare părere a oamenilor. Așa cum au ținut întotdeauna cont și de lucrurile spuse de mine, iar asta m-a convins și mai mult că sunt în echipa potrivită, că PSD este într-adevăr un partid pentru oameni”, spune  Maria Éles.

Sigur că propunerea primită din partea președintelui PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță de a candida, pe lista social-democraților, pentru un loc în Consiliul local al municipiului Lupeni a venit oarecum neașteptat, însă nu o consideră neapărat o surpriză. ”Am văzut că aici, în familia PSD Lupeni, fiecare membru de partid este tratat cu aceeași măsură și că activitatea fiecăruia este apreciată și respectată. Știam că domnul președinte Cristian Resmeriță construiește listele de candidați în așa fel încât cetățenii să fie cât mai bine reprezentanți, atât din punct de vedere socio-profesional, cât și din perspectiva criteriului de vârstă sau de gen, ori în funcție de cartierul în care locuiesc și de felul în care sunt văzuți de oameni. De aceea, nu m-a surprins propunerea de a fi desemnată și eu pentru a candida pentru Consiliul local, propunere pe care am acceptat-o cu bucurie”, a mai spus Maria Éles.

Aceasta este ferm convinsă că, deși nu are încă o experiență relevantă în ceea ce privește activitatea în administrația publică, ”ucenicia” în echipa politică a PSD, dar și propria analiză a proiectelor implementate la Lupeni sub coordonarea primarului Lucian Resmeriță au făcut-o deja să înțeleagă în ce fel se derulează actul administrativ al acestei echipe politice, ale cărei rezultate sunt tot mai vizibile și incontestabile. Este convinsă că în această echipă are încă multe de învățat, dar este la fel de convinsă că punctele sale de vedere, care reflectă mesajul tinerei generații, sunt ascultate de primarul Lucian Resmeriță și că, împreună cu acesta, poate astfel contribui la dezvoltarea de noi și noi proiecte care să schimbe în bine și în foarte bine viața cetățenilor municipiului Lupeni, de toate vârstele și din toate cartierele.

”Primarul Lucian Resmeriță a demonstrat deja că vrea, știe și poate să acționeze, la nivelul administrației publice locale, pentru a transpune în realitate proiectele de dezvoltare ale municipiului. Iar echipa consilierilor PSD și, în general, echipa politică a PSD Lupeni, a demonstrat că este un pilon de sprijin pentru susținerea programului de dezvoltare propus de primarul Lucian Resmeriță. De aceea, votul pentru PSD și pentru primarul Lucian Resmeriță este o garanție a continuității acestui drum spre dezvoltare al Lupeniului și spre o viață mai bună a locuitorilor acestuia”, a conchis Maria Éles.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group