Valea Jiului are cea mai bună reprezentare pentru alegerea viitorului Consiliu Județean Hunedoara pe lista PSD

Valea Jiului are cea mai bună reprezentare pentru alegerea viitorului Consiliu Județean Hunedoara pe lista PSD

Pentru locuitorii Văii Jiului, a fost, este și rămâne foarte importantă reprezentarea în forul legislativ județean. Pornind de la acest considerent, o simplă trecere în revistă a listelor propuse de partidele politice pentru alegerea membrilor viitorului Consiliu județean Hunedoara, în alegerile locale de la 9 iunie 2024, relevă faptul că cea mai bună reprezentare a Văii Jiului se regăsește pe lista Partidului Social Democrat.

Astfel, pe lista propusă de Organizația PSD Hunedoara, toate cele 6 localități ale Văii Jiului au un reprezentant pe loc eligibil în construcția viitorului Consiliu județean Hunedoara. Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, președinte în exercițiu al CJH și candidat al PSD pentru un nou mandat în această calitate, apreciază că Valea Jiului, la fel ca și celelalte zone ale județului Hunedoara sunt deosebit de importante în conturarea viitoarei echipe care va conduce administrația județeană, tot așa cum pentru Valea Jiului, la fel ca și pentru celelalte zone ale județului, echipa PSD are pregătite noi programe de dezvoltare locală.

Pe lista propusă de PSD Hunedoara pentru alegerea Consiliului județean Hunedoara se regăsesc următorii candidați ai Văii Jiului: IOAN RUS (propus de organizația PSD Vulcan), DOINIȚA MARIA BĂLĂNESC (propusă de Organizația PSD Petrila), MARIA IVĂNIȘI (propusă de Organizația PSD Lupeni), ALECSANDRU GHEORGHE ILE (propus de Organizația PSD Vulcan), ION HIRGHIDUȘ (propus de Organizația PSD Uricani), VICTORIA-ALINA DUNCA (propusă de Organizația PSD Aninoasa). Acestora li se adaugă și alți candidați din regiunea Văii Jiului, plasați în a doua jumătate a listei propuse de PSD pentru CJH, respectiv: GABRIEL IONUȚ-PÎRVUȚA sau EUGEN DUMA.

Mai mult, Valea Jiului primește asigurări că va avea în continuare în echipa președintelui Laurențiu Nistor un reprezentant în conducerea executivă a viitorului Consiliului județean Hunedoara, liderul social-democrat exprimându-și intenția de a continua colaborarea cu COSTEL AVRAM, ca administrator public al județului Hunedoara, considerat a fi unul dintre cei mai buni manageri din administrația publică. De altfel, acesta a anunțat că nu participă, în alegerile din 2024, pentru nici o altă funcție electivă, rămânând fidel colaborării cu președintele CJH Laurențiu Nistor.

Lista PSD pentru Consiliul județean Hunedoara este singura din tot spectrul politic în care fiecare dintre orașele și municipiile Văii Jiului are un candidat în prima jumătate din componența acesteia.

Candidații PSD la Consiliul Județean Hunedoara:

  1. Nistor Laurențiu
  2. Țambă Alin Adam
  3. Rus Ioan
  4. Costa Diana-Claudia
  5. Bălănesc Doinița-Maria
  6. Ștefănie Maria
  7. Ivăniși Maria
  8. Demeter Ioan
  9. Filimon Valeria-Cristina
  10. Ștaier Ioan Dumitru
  11. Ile Alecsandru Gheorghe
  12. Icodin Petru-Cristian
  13. Hirghiduș Ion
  14. Dobra Andreea-Ramona
  15. Petruș Adrian
  16. Dunca Victoria-Alina
  17. Bogdan Sever
  18. Filip Ioan Cosmin
  19. Socaci Andrei
  20. Boabă Tiberiu-Gabriel
  21. Stîrcescu Ana-Simona
  22. Roman Ciprian-Nicolae
  23. Paștiu Alexandru-Nicolae
  24. Rusu Octavian Eugen
  25. Pârvuța Gabriel-Ionuț
  26. Cobori Gabriela-Sorina
  27. Bulz Diana-Nicoleta
  28. Hăulică Bogdan-Marius
  29. Duma Eugen
  30. Drăgan Dacian-Ciprian
  31. Petruțesc Anamaria-Anca
  32. Faur Ioan
  33. Rădos Aurel
  34. Belea Maria-Mihaela
  35. Horvat Ladislau
  36. Susan Lucian Ioan
  37. Stoicoiu Ovidiu-Tiberiu
  38. Petrică Virgil-Sorin
  39. Copil Florin
  40. Coșa Doinel (S.P.)

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002 Executat de Exclusiv Media Group