Lucian Resmeriță: ”Haita vândută la cămătari vrea să pună mâna pe Vulcan !”

Lucian Resmeriță: ”Haita vândută la cămătari vrea să pună mâna pe Vulcan !”

Apariția în spațiul public, pe rețelele de socializare, a unor afirmații tendențioase cu referire la relațiile de colaborare și amiciție ale primarului municipiului Vulcan, Cristian Merișanu și ale primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, l-au determinat pe acesta din urmă să reacționeze.

Printr-o declarație de presă transmisă redacției, Lucian Resmeriță spune că va depune plângere împotriva detractorilor la Poliție și că va acționa în instanță pentru a cere reparații morale celor care folosesc campania electorală pentru alegerile locale drept o tribună a insultelor și calomniei.

Vă prezentăm declarația transmisă de Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni:

Sunt de-a dreptul indignat de modul golănesc, pervers, mizerabil prin care oameni din spatele candidatului Marinescu de la PNL Vulcan, încearcă să ducă relația politică onestă pe care eu și fratele meu o avem cu domnul Cristian Merișanu, liderul PSD Vulcan și primar al Vulcanului, prin minciună și denigrare, într-o zonă menită să ne atace familiile. 

Doar oameni lipsiți de cel mai elementar bun simț, doar niște golani, pot substitui teme privind politica și administrația, cu aluzii și acuzații care sfidează ridicolul, privind viața noastră personală și familială. Așa ceva este inadmisibil și voi depune plângere penală la Poliție pe numele candidatului dator-vândut la cămătari și al clicii sale care vor să pună mâna pe Primăria din Vulcan, cărora le voi cere socoteală și în justiție pentru minciunile și calomniile răspândite la adresa mea și a familiei mele. 
Nu este posibil ca în anul 2024 astfel de atitudini de golăneală să fie aduse în discuție, de unii care își ascund nepuțința politică în atacuri iraționale, nefondate, mincinoase la adresa noastră. Astfel de oameni nu doar că nu vor fi votați în veci de cetățeni, dar eu cred că astfel de oameni mârșavi trebuie să plătească pentru astfel de atitudini și minciuni. Și vor plăti!”