Primarul municipiului Lupeni l-a demis pe responsabilul parcării de la Agrement-Straja

Home Reportaj Primarul municipiului Lupeni l-a demis pe responsabilul parcării de la Agrement-Straja
Primarul municipiului Lupeni l-a demis pe responsabilul parcării de la Agrement-Straja

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a dispus astăzi 23 decembrie 2020, demiterea responsabilului parcării din zona Agrement Straja, ca urmare a incidentului petrecut zilele trecute aici, când un turist a reclamat o situație neconformă cu privire la taxare, prezentând nemulțumirile sale într-o filmare postată pe rețelele de socializare.

”Am făcut o analiză a situației prezentate și am dispus astăzi demiterea responsabilului parcării de la Agrement. În opinia mea, situația reclamată putea fi rezolvată foarte simplu, în 10 secunde, la fața locului, fără a fi nevoie de tot scandalul care aduce grave prejudicii de imagine stațiunii Straja. Eu vreau să le cer scuze, în numele instituției Primăriei, turiștilor implicați în această neînțelegere care a dus la acest incident regretabil, dar izolat, așa cum vreau să le dau asigurări tuturor turiștilor noștri că nu tolerăm nici un fel de situații de acest gen. În același timp, vreau să precizez foarte clar că, din punct de vedere fiscal, nu au existat nici un fel de probleme la emiterea tichetelor și chitanțelor aferente pentru parcare, lucru care s-a făcut în concordanță cu prevederile legale în materie”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Edilul apreciază, în același timp, că autoritățile publice locale din municipiul Lupeni, împreună cu agenții economici care operează în stațiunea Straja sunt preocupați permanent de identificarea soluțiilor pentru creșterea calității serviciilor oferite turiștilor care aleg Straja ca destinație de vacanță, în mod deosebit în perioada sezonului de iarnă. ”Preocupările noastre sunt permanent acelea de a găsi soluții care să vină în sprijinul turiștilor, fie că vorbim despre calitatea pârtiilor, despre instalațiile de transport pe cablu sau despre locurile de parcare. În ultimii ani, cu eforturi deosebite, am reușit să facem pași semnificativi înainte, în această direcție, motiv pentru care stațiunea Straja a devenit una dintre cele mai apreciate stațiuni turistice de iarnă din România. Sigur că nu ne putem permite ca din pricina unor astfel de incidente minore, imaginea publică a stațiunii Straja pe care am construit-o cu atâta migală și cu atâtea eforturi, să aibă de suferit. Suntem gazde ospitaliere și ne dorim să asigurăm turiștilor noștri servicii publice de cât mai bună calitate, lucru pe care l-am făcut și-l vom face în continuare”, a mai spus primarul Lucian Resmeriță.

Săptămânal, stațiunea Straja este vizitată de mii de turiști din toată România care vin aici tocmai pentru că stațiunea este una în care raportul calitate a serviciilor și prețul plătit pentru acestea este printre cele mai corecte din toate stațiunile similare din țara noastră.