Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: CORDEA DORIN

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: CORDEA DORIN

Inginerul Dorin Cordea este în prezent inginer-șef electromecanic la E.M. Lupeni și consilier local al municipiului Lupeni, la primul mandat. Până să ajungă însă la acest nivel, Dorin Cordea a parcurs cu modestie dar și cu meticulozitate, toate etapele premergătoare, atât pe linie profesională, cât și politică.

La Mina Lupeni și-a început activitatea în 2013, ca muncitor necalificat, în paralel urmând cursurile Universității din Petroșani, pe specializarea Energetică Industrială. După finalizarea studiilor, a devenit, rând pe rând, electrician de mină, apoi maistru minier, inginer energetic la sectorul de producție, adjunct șef de sector, șef sector Producție, șef sector Transport și, în cele din urmă, inginer șef electromecanic.

În politică a intrat tot în primul deceniu al mileniului trei, ca membru al PSD Lupeni, câștigându-și respectul și admirația colegilor de partid tot datorită muncii, pregătirii continue, devotamentului și abnegației în activitățile de partid la care a fost invitat să participe.

Toate acestea i-au adus, în urmă cu 4 ani, propunerea de a candida pe un loc în Consiliul local al municipiului Lupeni, pe listele PSD. În perioada în care a îndeplinit această misiune, a căutat să învețe administrație publică, să înțeleagă mecanismele aparatului legislativ și să fie un punct de sprijin pentru echipa primarului social-democrat Lucian Resmeriță. ”Am intrat în Consiliul local fără experiență în administrație, dar am căutat să învăț cât mai repede și sper că, în toți acești ani, am avut și eu o contribuție la rezultatele pe care le-am avut sub conducerea domnului primar Lucian Resmeriță. În acest ultim mandat, comparativ cu anii anteriori, s-a demonstrat fără echivoc cât de important este ca un primar care vrea să-și pună amprenta pe dezvoltarea orașului în fruntea căruia a fost ales, să aibă de partea sa o echipă. S-a demonstrat că atunci când este vorba despre proiecte importante de dezvoltare locală, votul pro al membrilor Consiliului local, este cheia succesului pentru dezvoltarea localității. Tot așa cum s-a demonstrat că acolo unde cetățenii au încredere deplină în primar și în echipa politică a acestuia, rezultatele în administrația publică stau sub semnul performanței fără egal. Asta s-a întâmplat în primul meu mandat de consilier local și am convingerea că locuitorii municipiului Lupeni ne vor confirma, prin votul lor, că asta trebuie să se întâmple și în următorii 4 ani”, mărturisește Dorin Cordea.

Lupenean din tată-n fiu, în vârstă de 34 de ani, căsătorit și tată a doi copii, Dorin Cordea este convins că, sub bagheta primarului Lucian Resmeriță și cu spriinul Organizației politice a PSD, Lupeniul se află pe drumul bun, cu direcția clară înainte, spre modernizare și dezvoltare, spre bucuria locuitorilor săi din toate generațiile.

Un argument în plus pe care cetățenii din municipiul Lupeni îl au pentru a vota la alegerile locale din 9 iunie, din nou cu PSD este, în opinia lui Dorin Cordea, și faptul că membri acestui partid au respectat la Lupeni și ”vocea poporului”, aducând în prim-planul vieții politice și sociale, inclusiv pe lista propusă pentru viitorul Consiliu local, oameni tineri, oameni care au confirmat profesional, oameni cunoscuți și respectați în comunitatea locală. ”Sunt onorat să mă regăsesc pe această listă propusă de PSD Lupeni pentru Consiliul local, alături de oameni valoroși, respectați și apreciați în municipiul Lupeni. Sunt onorat că pot sprijini programul politic al primarului Lucian Resmeriță și, în acest fel, pot să-mi aduc contribuția la schimbările în bine care au loc în municipiul nostru”, a mai spus Dorin Cordea, candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group