Atenție, se deschid pârtiile ! La Straja !

Home Reportaj Atenție, se deschid pârtiile ! La Straja !
Atenție, se deschid pârtiile ! La Straja !

Sezonul oficial de iarnă de deschide la Straja de Sf. Nicolae, așa cum a fost programat.

Pentru că anul acesta nu a nins la fel ca în anul precedent iar zăpada naturală nu s-a așternut încă într-un strat suficient pe toate pârtiile de schi din cea mai apreciată stațiune de iarnă din vestul României, administratorii domeniului schiabil de la Straja au pus în funcțiune tunurile de zăpadă, pentru a face posibilă amenajarea uneia dintre pârtii pentru primii turiști care deja au sosit aici pentru sărbătoarea lui Moș Nicolae.

Datorită condițiilor meteo din ultima săptămână, a fost produsă suficientă zăpadă artificială pe pârtia 1 astfel încât s-au creat condiții optime pentru primii schiori care vor coborî pe pârtie în acest sezon.

Deschiderea oficială a sezonului de schi din stațiunea Straja Lupeni va avea loc vineri, 6 decembrie 2019, de la ora 12,00 iar schiorii vor putea utiliza pârtie inclusiv pe timpul nopții. Pentru prima zi de distracție pe pârtie, administratorul acesteia, Comexim R Lupeni va pune la dispoziția turiștilor gratuit, utilizarea telescaunului nr.1 va fi gratuită.

Deschidem, mâine la ora 12, telescaunul 1 gratuit.

Așadar, de Moș Nicolae, la Straja… Atenție, se deschid pârtiile !